• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Capello elszomoríthatja Owent



    Elképzelhető, hogy a Newcastle United csatára, Michael Owen ismét kimarad az angol válogatot 23 fős bő keretéből Kazakhsztán és Fehéroroszország ellen.

    Owen az Andorra és a Horvátország elleni selejtezőkön sem vet részt, igaz, akkor azért, mert sérülése után még nem volt a legjobb formájában.

    Most azonban már teljesen fitt, ezt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy hét meccsén öt gólt lőtt a Szarkáknál. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem volt elég ahhoz, hogy megyőze Fabio Capellót, az angol válogatott szövetségi kapitányát.

    Az olasz mester látszólag szereti elmagyarázni döntéseit, amikor összeválogatta a keretét. Szerinte Owennek nem tett jót a Newcastle-nél lévő káosz.

    “Láttam őt a TV-ben, már valóban jó állapotban van, de a Newcastle nem épp a legjobb pillanatait éli.” – mondta a korábbi Real Madrid-menedzser.

    “Előfordul, hogy nem tesz jót egy játékos önbizalmának, ha a csapaat folyamatosan rossz eredményeket ér el.”

    “23 játékost kell behívnom. Nem szimpátia alapján teszem mindezt, tehát nem azért hívok vagy nem hívok be valakint, mert szimpatikus vagy nem. Az alapján döntök, hogy szerintem jelenleg kik a legjobbak.”

    “Talán a játékos is jobban teljesít, ha az egész csapata remekel. Van három olyan játékos a Totenhamnél, akiket érdemes lenne behívni, de a klubjuk nagyon rossz helyzetben van.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: