• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Costa: Nincs okom rá, hogy távozzak a Chelseaből!



    Diego CostaDiego Costa tagadta azokat a híreket melyek szerint boldogtalan lenne a Stamford Bridge-n és szeretne visszatérni az Atletico Madridba.Ragaszkodik ahhoz, hogy szeret a nyugat londoni csapatnál lenni.
    A spanyol támadó megnyugtatta a Chelsea szurkolóit, hogy nem fog távozni a csapattól a nyár folyamán.
    A spanyol válogatott támadó 20 gólt szerzett a bemutatkozó szezonjában, viszont a hétfőn megjelentek hírek arról számoltak be, hogy visszatér régi csapatához, az Atletico Madridhoz.
    Azomban a Sydney FC elleni 1-0-ás győzelem után tartott nyilatkozatában tagadott minden ilyen nemű szóbeszédet és ragaszkodott hozzá, hogy szeret a Chelsea csapatánál lenni.
    “Ez egy nagyon egyszerű válasz” nyilatkozta a csatár a Chelsea TV-nek. “Mindig egy kicsit nehezebb az első szezonban a beilleszkedés miatt, de nekem nincs semmi okom arra, hogy távozzak innen.Szeretem ezt a klubot, a szurkolók is szeretnek engem én pedig maradni akarok.”
    Costa 41 percet játszott a Sydney elleni barátságos mecsen amikor is helyére Ruben Loftus-Cheek jött be.
    A csere mindössze elövigyázatoságból történt nehogy megsérüljön és maga Costa is azt nyilatkozta, hogy szívessen játszott.
    “Örültem, hogy játszhattam” majd hozzá tette ” Sérült voltam egy ideje, éppen ezért fontos, hogy játszhattam és nagyon boldog voltam, hogy még szezon vége előtt pályára léphettem.”
    “Ez egy elképesztő tapasztalat volt, két különböző kultúra. Elöszőr Thaiföldön (ahol a Chelsea a Thaiföld All-Stars in Bangkokkal játszott) és itt Ausztráliában is. Sikerült emlékeket szereznem erről az utazásról melyek megmaradnak az egész hátralévő életemre.”
    Costa gólja és formája segitette a Chelsea-t abban, hogy begyűjtse a bajnoki címet és a Ligakupát is.
    Valamint a 26 éves csatár arról is megnyugtatta a kételkedőket, hogy elégedett a befejezett szezonnal.
    “Nagyon jó érzés, hogy az első szezonban amikor megérkezel egyből két trofeát is nyersz” mondta “Nagyon fontos és a következő évben készen állok majd arra, hogy teljesen fitt legyek és remélehetőleg még több trofeát nyerjek”

    Forrás: www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: