• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Valencia csak 50 millióért adná el Otamendit!



    Ügynöke szerint az argentin mindent megtesz majd azért, hogy egy nagycsapatba igazoljon, és a Manchester United is esélyes.nicolas-otamendi-valencia-eibar-la-liga-03052015_ggzbu4up9uou18v5ilc7ucesq
    A United Otamendit az Old Traffordra akarja vinni a nyáron, és ügynöke, Eugenio Lopez hétfőn elmondta azt, hogy még nincs megegyezés, viszont kliense távozni akar a Mestallaról, egy nagycsapathoz.
    Lopez, aki Jorge Mendes mellett a játékos ügyeit intézi, elmondta, hogy Otamendi nem beszél jövőjéről a sajtónak, viszont Salvo elmondta azt, hogy nem sietik el az átigazolást, és csak olyan csapatba igazolhat majd a játékos, amely teljesíti a követelésüket.
    “A Valencia nem enged semmilyen ügynöki nyomásnak vagy nyilatkozatnak,”mondta Salvo a csapat Twitterén.
    “A Valencia nem változtat ezen. Ha Otamendi távozni akar, azt mondja meg nyíltan.
    “Ha távozni akar, akkor ő kell a vezetőséggel beszéljen, nem az ügynök, és a klub dönt majd erről, ha legalább 50 milliót kap, olyan fizetési struktúrában, amelyet a csapat akar.
    “Otamendi a Valencia játékosa, és mi nagyon elégedettek vagyunk vele. A Valencia nem kapott érte még semmilyen ajánlatot. Nagyon elégedettek vagyunk vele, és azt akarnánk, hogy kitöltse a szerződését.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: