• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Laudrup:Bizonytalan Michu maradása!  A Swansea City vezetőedzője, Michael Laudrup elismerte, hogy bizonytalan a csapatnál a csatár, Michu jövője.Michu
  A spanyol a csapata vezető gólját szerezte a Crystal Palace elleni 2-0 alkalmával,ezzel pedig idén már 5 gólos lett,ebből 2 a bajnokságban, 3 az EL-ben esett. A győzelmet végül Nathan Dyer gólja biztosította be.
  Michu eligazolását már többen is felhozták, miután a tavalyi 35 bajnokin 18 gólt szerzett, ezzel pedig több klub érdeklődését is felkeltette.
  A Rayo Vallecano egykori csatára viszont eddig maradt a csapatnál, bár Laudrup is tudja azt, hogy várhatóan távozni fog.
  “A legfontosabb az, amit a játékos akar.
  “Michu pedig maradni akar. Az első szezon után maradni akart, mivel részt akar venni a csapat európai szezonjában.
  “Mi lesz a jövőben? Nem tudom, de úgy gondolom, fontos az, hogy ő mit akar. Nem adott semmilyen jelet arra, hogy távozna, de nem tudom mi lesz jövőre.”
  Laudrup dicsérte a 27 éves játékost, aki nagyon jól játszott a Palace ellen.
  “Ő egy támadó középpályás, aki tud gólt lőni, és csatárként is jó. Nem lett volna az sem probléma, ha 3 meccs óta nem talált volna be.
  “Nagyon, nagyon fontos játékos, mivel gólokat lő. Sokszor úgy elszalad, hogy ez csak energiapazarlásnak tűnik, viszont ezzel húzza maga után a csapat többi részét.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: