• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Swan song: A Liverpool Michun gondolkodik, ha nem tudja leigazolni Sturridge-et!  Laudrup szerint a spanyol csatár 30 millió fontot ér- de egy 10 millió körüli összeg realistább lenne.

  Brendan Rodgers gondolkodik azon, hogy leigazolja a Swansea nyerőemberét, Michut, ha nem tudják megszerezni az első számú célpontot, Daniel Sturridge-et januárban, írta a Sunday People
  A Liverpool vezetőedzőjének tűzerőre van szüksége. Ha megnyílik a transzferpiac, akkor Sturridge lesz a fő célpont.
  A 23 éves játékos csak akkor mehet el a Chelseatől, ha a csapat nem tudja megszerezni a célpontjait. Még ha meg is szerzi, akit akar,akkor is meghiusulhat az üzlet, mert a csatár az első csapatban akar szerepelni, és 80 ezer fontot akar keresni hetente.
  A Liverpool 7 millió fontot akar adni érte, ami 15re is emelkedhet, viszont nem számol egy ilyen fizetéssel, és ez a partvonalra helyezheti Sturridgeot.
  Ettől lehet, hogy Rodgers egykori klubjától hozza el Michut, aki az idei szezon egyik felfedezettje.
  A Swans vezetőedzője, Michael Laudrup nem akarja elengedni Michut, és csütörtökön kifejtette azt, hogy 30 milliónál változna meg csak ez a gondolata.
  Sokkal reálisabb lehet egy 10 milliós díj, egy olyan játékosért, akit 6 hónappal ezelőtt 2 millióért vettek.
  A spanyol 13 gólt szerzett 18 meccsen, 2 alkalommal a Norwich ellen, és bebizonyította, hogy ő az év vétele.
  A People Sport szerint az egykori Rayo Vallecano sztár már akkor érdekelte Rodgerst, amikor még a Swanseanél volt, és e szerint nem lenne túl nehéz dolga az ír edzőnek, ha az Anfieldeen akarná beépíteni.
  Michu olyan szikrázó formában van, hogy a spanyol szövetségi kapitány, Vicente Del Bosque is figyeli őt, és sokak szerint a következő nemzetközi meccsen behívót kap.
  Rodgers prioritása az, hogy a Liverpoolhoz csatárt hozzon, hogy csökkentse a Suarezen levő nyomást.
  Megpróbálta Clint Dempseyt még augusztusban , de az amerikai a Tottenhamhez ment. Fabio Borini megsérült, így Suarez egyedül kell elöl játsszon az egész szezonban.

  Forrás: www.mirror.co.uk
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: