• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Swansea majdnem kihagyta Michut!  A jelenlegi legjobb csatár, Michu majdnem elkerülte a Swansea csapatát, ha ez le tudta volna végleg igazolni Gylfi Sigurdssont, mondta Michael Laudrup.

  Az izlandi válogatott Sigurdsson lenyűgöző volt a Liberty Stadiumban eltöltött szezonjában, és közel volt egy hosszú távú szerződéshez.

  Az igazolás amiatt nem jött létre, mert egykori edzője, Brendan Rodgers a Liverpoolhoz ment, és Sigurdsson végül a Swansea e fordulóbeli ellenfelénél, a Tottenham Hotspursnél kötött ki.

  Rodgers utóda, Laudrup is meg akarta tartani Sigurdssont, de nem volt túl sok nyugtalan éjszakája a helyettes megtalálása miatt, aki végül Michu lett.

  “Mikor láttam mit művelt a tavaly a Swanseanél, meg akartam tartani,” mondta Laudrup.

  ” De hamar rájöttem, hogy ez nem lehetséges. Ő nem a mi játékosunk volt, és mikor valaki csak kölcsönben van, akkor visszamehet a régi klubjához, vagy ahhoz, aki a legtöbbet fizeti érte.”

  ” Sigurdsson a Tottenhamnél kötött ki, és úgy hiszem, hogy hálás lehet a Swanseanek, mivel ő és a Swansea szereztek neki egy szerződést egy nagy klubnál.”

  ” Hoztuk volna Michut akkor is ha marad? Valószínű nem, mivel azonos poszton játszanak.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: