• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-38.forduló-Beharangozó!



    Az utolsó fordulóban még maradt pár kérdés a bajnokságban, viszont vasárnap 18 órakor már biztosan tudjuk azt, hogy ki maradt benn a bajnokságban, és kit látunk majd csak a Championshipben jövőre, a már most biztos kieső QPR és Burnley mellett. Az már biztos viszont, hogy jövőre a Watford és a Bournemouth is az első osztályban kezdenek. A Boro és a Norwich egymással játszanak majd a döntőben azért, hogy eldöntsék, ki jut fel.
    Az utolsó forduló összes meccse vasárnap délután 4 órakor kezdődik.
    premier league

    Arsenal-WBA
    Az x nagyon szimpatikus erre a meccsre. Van annyira jó az Arsenal, hogy otthon tartson legalább 1 pontot, amivel biztosítaná a 3.helyét.
    A West Brom nyert az előző körben a Chelsea ellen, viszont most szerintem nem viszik el mind a 3 pontot.

    Aston Villa-Burnley
    Nehéz az utolsó fordulóban írni egy olyan meccsről, amikor két olyan csapat játszik, amelyek számára szinte mindegy, hogy mi lesz a meccs vége.
    A Villa jövő szombaton kupadöntőt játszik, így lehet, hogy kísérletezni fog Sherwood a Burnley ellen az utolsó körben.
    Egy X2 jónak tűnhet, mivel így legalább ponttal búcsúzna a már kieső Burnley.

    Chelsea-Sunderland
    Hazai pályán győzelemmel akar majd búcsúzni a Chelsea, viszont a jól záró Sunderland ellen nem lesz könnyű dolguk, úgy, hogy Fabregas biztos nem léphet pályára, eltiltás miatt.
    A Sunderland az X-ek királya idén, így most se lenne túl meglepő egy 0-0, viszont a Chelsea hazai pályán nyerni fog.

    Crystal Palace-Swansea
    Gólgazdag meccsre van kilátás Londonban, mivel mindkét csapat elég sok gólos meccset játszott az utolsó fordulóban, és mindketten légüres térben vannak szinte.
    A Palace nyomhatja talán jobban, mivel megelőzheti még a West Ham-Everton párost, ha nyerni tud esetleg.

    Leicester-QPR
    A QPR nyert az előző körben, viszont most nem bízok bennük, lévén, hogy a Leicester nagyszerű formában van, és hazai pályán ezt folytatni akarja.
    A rókák bennmaradtak, úgy, hogy nagyon sokáig álltak a 20.helyen. Ha nyernek, akkor viszont a 14.helyen maradnak benn, ami valamivel többet hoz, mint pl. a 16.

    Everton-Tottenham
    X2. A Tottenhamnek nyerni kell ahhoz, hogy a csapat biztos legyen a jövő szezonbeli EL helyében.
    A Spurs 1 ponttal előzi meg a Sotont, amely a City ellen játszik idegenben, így lehet, hogy egy vereség is belefér, viszont kétlem azt, hogy Pochettino kockáztatna.
    A hazaiaknál az a kérdés, hogy a legjobb 10ben végeznek egy felemás szezon után, vagy nem. Egyik csapat se a védelméről híres, így nem épp 0-0-ra érdemes számítani.

    Hull-Manchester United
    Nem sok meccsnek van tétje az utolsó fordulóban, itt viszont mindkét csapat számára még maradt nyitott kérdés.
    A United a 3.helyre hajt, és ha nyer, akkor legalább a reménye megmaradhatna arra, hogy beérje az Arsenalt, míg a Hull számára a bennmaradás a kérdés.
    Ha nyernek a tigrisek, akkor még marad esélyük a bennmaradásra, ha nem nyernek, akkor viszont biztos a kiesés.
    Overes meccsre érdemes számítani, hogy megmaradjon az esély legalább mindkét helyen.

    Manchester City-Southampton
    Érdekes meccsre van kilátás az Etihadban,ahol a már biztos 2. City fogadja a még lehet, hogy 6. Southampton csapatát.
    Nagy szezont futott a Soton, amit akár egy biztos EL hellyel is lezárhat, hogyha nyerni tud, és ha nem nyer a Tottenham. A 7.hely, és az Arsenal kupagyőzelme esetén járó EL hely viszont már biztos.
    Nagyon jó a szentek védelme, így nem kell gólparádéra várni, annak ellenére, hogy a Citynél várhatóan most látunk utoljára jó pár játékost, mivel a nyáron nagy átszervezésre érdemes számítani, ami lehet, hogy a menedzseri széket is érinti majd.

    Newcastle United-West Ham
    Hullámzó szezonon lesz túl vasárnap mindkét csapata, viszont az már biztos, hogy a West Ham számára ez jól ér véget.
    A kalapácsosok idén nem a bennmaradásért küzdöttek, és az biztos, hogy a 13.helytől nem végeznek lejjebb, bár elég kérdéses az, hogy nyer e a WBA vagy a Palace.
    A Newcastle viszont hazai pályán mindenképpen nyerni akar, hogy biztos legyen a bennmaradásban.
    A szarkák voltak 20.k is idén, 5.helyen is álltak, viszont most egy győzelem kell a biztos bennmaradáshoz. Carver nem valami fényesen vezeti a csapatot, és nem hiszem azt, hogy túlzottan siratnák őt, ha a nyáron távozna.
    A West Ham számára szinte mindegy már ez a meccs, ezért is bízok egy hazai győzelemben, annak ellenére, hogy 6 játékos hiányzik a szarkáktól, bár a West Ham is 4 sérülttel “büszkélkedhet”.

    Stoke-Liverpool
    Steven Gerrard utolsó meccse a Liverpool színeiben. Akár ezt a címet is kaphatná ez a találkozó, bár nem kizárt az, hogy Stevie G még visszatér a csapathoz pár meccsre azért.
    A Stoke biztos, hogy a 9. lesz a szezon végén, ha nyer, ha veszít, így erre a meccsre inkább a vendégek győzelmét lenne érdemes próbálni. A Pool kapitánya várhatóan nagyon odateszi magát utolsó meccsén, főleg úgy, hogy egy előnytelen forgatókönyv esetén akár a 7.helyre is visszaeshet a Pool, mivel csak 2 pont az előnye a Soton előtt.




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Európa-liga, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal), Sérülés, The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: