• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-38.forduló-Beharangozó!  Az utolsó fordulóban még maradt pár kérdés a bajnokságban, viszont vasárnap 18 órakor már biztosan tudjuk azt, hogy ki maradt benn a bajnokságban, és kit látunk majd csak a Championshipben jövőre, a már most biztos kieső QPR és Burnley mellett. Az már biztos viszont, hogy jövőre a Watford és a Bournemouth is az első osztályban kezdenek. A Boro és a Norwich egymással játszanak majd a döntőben azért, hogy eldöntsék, ki jut fel.
  Az utolsó forduló összes meccse vasárnap délután 4 órakor kezdődik.
  premier league

  Arsenal-WBA
  Az x nagyon szimpatikus erre a meccsre. Van annyira jó az Arsenal, hogy otthon tartson legalább 1 pontot, amivel biztosítaná a 3.helyét.
  A West Brom nyert az előző körben a Chelsea ellen, viszont most szerintem nem viszik el mind a 3 pontot.

  Aston Villa-Burnley
  Nehéz az utolsó fordulóban írni egy olyan meccsről, amikor két olyan csapat játszik, amelyek számára szinte mindegy, hogy mi lesz a meccs vége.
  A Villa jövő szombaton kupadöntőt játszik, így lehet, hogy kísérletezni fog Sherwood a Burnley ellen az utolsó körben.
  Egy X2 jónak tűnhet, mivel így legalább ponttal búcsúzna a már kieső Burnley.

  Chelsea-Sunderland
  Hazai pályán győzelemmel akar majd búcsúzni a Chelsea, viszont a jól záró Sunderland ellen nem lesz könnyű dolguk, úgy, hogy Fabregas biztos nem léphet pályára, eltiltás miatt.
  A Sunderland az X-ek királya idén, így most se lenne túl meglepő egy 0-0, viszont a Chelsea hazai pályán nyerni fog.

  Crystal Palace-Swansea
  Gólgazdag meccsre van kilátás Londonban, mivel mindkét csapat elég sok gólos meccset játszott az utolsó fordulóban, és mindketten légüres térben vannak szinte.
  A Palace nyomhatja talán jobban, mivel megelőzheti még a West Ham-Everton párost, ha nyerni tud esetleg.

  Leicester-QPR
  A QPR nyert az előző körben, viszont most nem bízok bennük, lévén, hogy a Leicester nagyszerű formában van, és hazai pályán ezt folytatni akarja.
  A rókák bennmaradtak, úgy, hogy nagyon sokáig álltak a 20.helyen. Ha nyernek, akkor viszont a 14.helyen maradnak benn, ami valamivel többet hoz, mint pl. a 16.

  Everton-Tottenham
  X2. A Tottenhamnek nyerni kell ahhoz, hogy a csapat biztos legyen a jövő szezonbeli EL helyében.
  A Spurs 1 ponttal előzi meg a Sotont, amely a City ellen játszik idegenben, így lehet, hogy egy vereség is belefér, viszont kétlem azt, hogy Pochettino kockáztatna.
  A hazaiaknál az a kérdés, hogy a legjobb 10ben végeznek egy felemás szezon után, vagy nem. Egyik csapat se a védelméről híres, így nem épp 0-0-ra érdemes számítani.

  Hull-Manchester United
  Nem sok meccsnek van tétje az utolsó fordulóban, itt viszont mindkét csapat számára még maradt nyitott kérdés.
  A United a 3.helyre hajt, és ha nyer, akkor legalább a reménye megmaradhatna arra, hogy beérje az Arsenalt, míg a Hull számára a bennmaradás a kérdés.
  Ha nyernek a tigrisek, akkor még marad esélyük a bennmaradásra, ha nem nyernek, akkor viszont biztos a kiesés.
  Overes meccsre érdemes számítani, hogy megmaradjon az esély legalább mindkét helyen.

  Manchester City-Southampton
  Érdekes meccsre van kilátás az Etihadban,ahol a már biztos 2. City fogadja a még lehet, hogy 6. Southampton csapatát.
  Nagy szezont futott a Soton, amit akár egy biztos EL hellyel is lezárhat, hogyha nyerni tud, és ha nem nyer a Tottenham. A 7.hely, és az Arsenal kupagyőzelme esetén járó EL hely viszont már biztos.
  Nagyon jó a szentek védelme, így nem kell gólparádéra várni, annak ellenére, hogy a Citynél várhatóan most látunk utoljára jó pár játékost, mivel a nyáron nagy átszervezésre érdemes számítani, ami lehet, hogy a menedzseri széket is érinti majd.

  Newcastle United-West Ham
  Hullámzó szezonon lesz túl vasárnap mindkét csapata, viszont az már biztos, hogy a West Ham számára ez jól ér véget.
  A kalapácsosok idén nem a bennmaradásért küzdöttek, és az biztos, hogy a 13.helytől nem végeznek lejjebb, bár elég kérdéses az, hogy nyer e a WBA vagy a Palace.
  A Newcastle viszont hazai pályán mindenképpen nyerni akar, hogy biztos legyen a bennmaradásban.
  A szarkák voltak 20.k is idén, 5.helyen is álltak, viszont most egy győzelem kell a biztos bennmaradáshoz. Carver nem valami fényesen vezeti a csapatot, és nem hiszem azt, hogy túlzottan siratnák őt, ha a nyáron távozna.
  A West Ham számára szinte mindegy már ez a meccs, ezért is bízok egy hazai győzelemben, annak ellenére, hogy 6 játékos hiányzik a szarkáktól, bár a West Ham is 4 sérülttel “büszkélkedhet”.

  Stoke-Liverpool
  Steven Gerrard utolsó meccse a Liverpool színeiben. Akár ezt a címet is kaphatná ez a találkozó, bár nem kizárt az, hogy Stevie G még visszatér a csapathoz pár meccsre azért.
  A Stoke biztos, hogy a 9. lesz a szezon végén, ha nyer, ha veszít, így erre a meccsre inkább a vendégek győzelmét lenne érdemes próbálni. A Pool kapitánya várhatóan nagyon odateszi magát utolsó meccsén, főleg úgy, hogy egy előnytelen forgatókönyv esetén akár a 7.helyre is visszaeshet a Pool, mivel csak 2 pont az előnye a Soton előtt.
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Európa-liga, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal), Sérülés, The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: