• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-37.forduló-Beharangozó!  A bajnokság utolsó előtti fordulójában számos érdekes meccsre van kilátás, és az utolsó BL hely valószínű, hogy eldől most.
  36.forduló előtt

  West Ham-Tottenham
  A West Ham számára már szinte biztos a bennmaradás:a Norwich megelőzhetné őket, de a kanárik programja minden csak nem könnyű. Esélyessé így az amúgy is erősebb Tottenham lép elő, amely szerintem behúzza ezt a meccset, és így még akár az 5.helyet is megfoghatja a csapat a szezon végére.
  Sok gólra viszont nem számítok ezen a meccsen.

  Aston Villa-Hull
  A Villa és a Hull közül a birminghamiek szorulnak inkább a pontokra, viszont nem várok egy túl jó meccset a Villa Parkba.
  Aki az első gólt szerzi, az várhatóan a 3 pontot is megszerezi majd.
  Leginkább egy undert érdemes megpróbálni erre a meccsre.

  Manchester United-Sunderland
  Giggssel a MU egy kicsit felpörgött, és szerintem a lendületük kitart erre a meccsre is. A Sunderland a bennmaradásért harcol, viszont kétlem azt, hogy ezen a meccsen túl sok mindent tudnának szerezni.
  A fekete macskák mögött álló Norwich is várhatóan vereséget szenved majd, így leginkább a Stoke ellen játszó Fulham lehet rájuk veszélyes.
  Nyerni fog a MU, hogy legalább szépen fejezze be a nem túl szép szezont.

  Newcastle-Cardiff
  A rossz formában levő szarkák már nagyon rég nem nyertek, ez pedig esélyt adhat az utolsó helyen álló walesieknek, akik szinte biztos, hogy kiestek, viszont így legalább szépen fejezhetik be a szezont.
  A Newcastle le tudná győzni a Cardiff csapatát, mert egyre inkább veszélybe kerül a csapat első 10ben végzése.Talán ez motiválhatja őket.

  Stoke-Fulham
  A forduló egyik legérdekesebb meccsére van kilátás, mivel a Fulham a bennmaradásért harcol a csapat, míg a Stoke csapata már biztos bennmaradó, így talán nem nyomják majd annyira, bár nincsenek annyira rossz formában ők sem azért.
  A Fulham számára minden adott, hogy meglegyen a bennmaradása, mivel a kerete azért nem olyan rossz, hogy kiessen. A Fulham várhatóan a Sunderlanddel fog harcolni majd a bennmaradásért, viszont a fekete macskáknak kevesebb esélyük van a MU ellen, mint nekik a Stoke ellen.
  Szűken, de megnyeri ezt a meccset a Fulham csapata.

  Swansea-Southampton
  Mindkét csapat bennmaradt már, így meglehetősen felszabadult meccsre van kilátás, amelyen sok gól várható. A szentek 8.helye biztos, mivel túl messze van tőlük a MU, és a szarkák se tudják már beérni őket.
  Sok gólra van kilátás, egy olyan meccsen, amelyen bárki nyerhet.

  Everton-Manchester City
  A Liverpool múltheti veresége révén a City előlépett a bajnoki cím első számú esélyesévé. Ha a City megnyeri mindhárom fennmaradó meccsét, akkor újra bajnoki címet ünnepelhet.
  A probléma ott kezdődik, hogy az Evertonnak még van minimális esélye a BL helyre, viszont nem túl sok, bár az Arsenal csak vasárnap játszik, így ha kap az Everton, már biztos, hogy nem lesz 4.
  A City motivációja sokkal nagyobb lesz a meccs előtt, és szerintem ez döntő lehet, legyen akármennyire jó edző Roberto Martinez.
  Nagy City győzelemre nem kell viszont számítani, mivel az Everton védelme a bajnokság egyik legjobbja,és a City sem pörög már olyan nagy formában, mint a szezon egyes részeiben, amikor meg nem álltak 5 gólig.

  Arsenal-WBA
  Gera Zoltán csapata látogat el az Emiratesbe, viszont lehet, hogy a meccs már tét nélküli lesz mindkét csapat számára: ha kikap az Everton, akkor az Arsenal biztos 4., és a West Brom is biztos bennmaradó, hogyha nem nyer a Norwich-Fulham páros.
  A meccs esélyese még így is az Arsenal, amely szerintem nyerni is fog hazai pályán, a számára idei utolsó hazai meccsen.

  Chelsea-Norwich
  A kiesés rémétől fenyegetett kanárik nagyon nehéz sorsolást kaptak a szezon végére, mivel a Chelsea-Arsenal párossal találkoznak a szezon utolsó meccsén. Viszont ha benn akarnak maradni, akkor itt kell pontot szerezzenek.
  A Chelsea a BL-ből kiesett, a bajnokságban viszont van még valamennyi esélye, bár más csapatok hibájára is szükség van ahhoz, hogy a londoniak húzzák be a bajnoki címet.
  A Chelsea így talán kicsit céltalan lehet, de ennek ellenére be fogja húzni a számára kevésbé fontos meccset, és várja azt, hogy esetlegesen a Pool-City páros hibázzon, hogy így újra ringben legyen. Mert bármit is mond Mourinho, a Chelsea a bajnoki címért harcol.

  Crystal Palace-Liverpool
  A Liverpool még az 1.helyen áll, viszont ezt elveszítheti a forduló végére, hogyha nem tudja legyőzni a Palace csapatát, mivel akkor pontban beéri őket a City, és meg is előzi őket, jobb gólaránya miatt.
  A Pool nagyon erős szezont produkál, viszont ez lehet, hogy csak 2.helyet ér majd nekik. A Pool szerintem azért nyerni fog most, bár a Palace azért megnehezíti majd rendesen a 24 éve váró csapat dolgát hétfő este.
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: