• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Nem biztos Sturridge játéka a Crystal Palace ellen!  Az angol csatár még nem tért vissza a Manchester City ellen április 13.án összeszedett sérüléséből, és lehet, hogy nem játszik hétfőn.
  SturridgeAz angol csatár a Manchester City elleni 3-2-es győzelem alkalmával szedett össze térdin sérülést, és kihagyta a Norwich elleni meccset.
  Sturridge csak annyira épült fel, hogy a padon legyen a Chelsea ellen. A 60.perc környékén lépett csak pályára a végül 2-0-ás vereséggel véget érő meccsen.
  Pénteken Rodgers elmondta azt, hogy jobb lett volna ha a csatár egyáltalán nem kap szerepet a Chelsea ellen, és azt, hogy lehet egyáltalán nem kaphat szerepet majd a Selhurst Parkban.
  “Meglátjuk mi lesz a következő 48 órában,”mondta Rodgers.
  “Nem edzett mióta megsérült, és kicsit sok volt neki a Chelsea elleni meccs.
  “Nagyon keményen dolgozott a visszatérése érdekében, de szükségünk volt rá a padon, hogy segítsen. De végül ő sem tudott segíteni sajnos.
  “De most valamivel jobb helyzetben van. Fáradhatatlanul dolgozott egész héten az orvosi stábbal. Visszatér a csapatba, és meglátjuk, hogy játszhat e hétfőn.”
  Sturridge csatár párját, Luis Suarezt választották az Év Játékosának vasárnap, egy olyan szezon után, amelyben 30 gólt szerzett 31 bajnokiján.
  Rodgers elmondta, hogy Suarez nagyon boldog volt, hogy elismerték a teljesítményét.
  Gratulálok neki. Nagyon különleges díj ez számára, mivel a társaitól kapta.
  “Nagyszerű volt mióta itt vagyok, főleg ebben a szezonban.
  “Megérdemelte a díjat, és tudom, hogy mennyire tiszteli ezt, mivel a játékostársai adták neki. Nagyon boldog most.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Sérülés

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: