• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Az Anfielden a kor a probléma!  Steven Gerrard figyelmeztette a vezetőedző, Brendan Rodgers, hogy ne fektesse minden bizalmát csak a fiatalokba, amikor megreformálja az Anfieldet.

  Mióta az Anfieldre jött Rodgers, csak fiatalokat hozott, mint Borini, Joe Allen, vagy Daniel Sturridge, akik még nem töltötték be a 24 évet.
  Gerrard már 32 éves, de nem biztos abban, hogy a Liverpoolnál ez a helyes út, annál a csapatnál, amely 8. helyen áll, és újra vissza akarja szerezni a BL helyét.
  Az angol középpályás Garry McAllister leigazolását hozta fel, aki 35 évesen jött az Anfieldre. Ő volt az a játékos, aki meghatározó szerepet játszott a fejlődésében. Fontos szerinte az, hogy meglegyen a balansz a kereten belül.
  ” Nem értek egyet evvel a politikával,” mondta több újságnak is.
  “Nagyon sok olyan igazolást láttam, amikor a játékos 28-29 évesen érkezett a csapathoz, és fantasztikusan bevált.Garry McAllister is ilyen volt.
  “Megértem ez a taktikát, hogy mindenki fiatalokat akar, akik britek-de nem 100%, hogy ez az egyetlen helyes út.
  “Nagyon sokat tanultam Gary McAllistertől.”
  A Liverpool nem az egyetlen klub, aki a fiatalokra koncentrál, mivel például a Chelsea sem ad új szerződést az idősebb Frank Lampardnak, vagy Ashley Colenak, míg az Aston Villa kerete nagyon fiatal és tapasztalatlan, és csak a bennmaradásért tudnak harcolni.
  ” A legjobb példa erre, ha a Chelsea nem tartja meg Frank Lampardot.Nem fognak megegyezni, csak azért mert 34 éves?” mondta Gerrard.
  “Nem rám tartozik, hogy a Chelsea nem hosszabbítja meg Frank szerződését, de ha ez nem történik meg, akkor egy másik csapat egy jó játékost kap jó pár évre.”
  A Liverpool utóbbi időkbeli legjobb igazolása Luis Suarez, aki 2011ben érkezett az Ajaxtól 24 évesen, és Gerrard szerint már jobb, mint a régebben náluk levő Fernando Torres, vagy válogatottbeli csapattársa, Wayne Rooney.
  Suarez angol karrierjének megítélése változatos, de jelenleg a 2. legjobb góllövő, az idei szezonban szerzett 15 PL góljával.
  “Luis a legjobb csatár, akivel valaha játszottam,” mondta.
  “Valószínű, hogy nem kapja meg azt a bizalmat, ami megérdemelne, azok után ami történt. Én megadom neki a bizalmat, mivel ő egy harcos, és egy győztes.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: