• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Malouda: “Lampard a PL legjobbja”  A Chelsea játékosa, Florent Malouda szerint csapattársa, Frank Lampard jobb, mint Steven Gerrard, sőt elmondta, őt tartja a Premier League legjobb középpályásának.

  Frank LampardA Kékek szerdán a Liverpoollal csapnak majd össze a Bajnokok Ligájában, így a korábbi Lyon-játékos nyilatkozata tovább növelheti a feszültséget a találkozó előtt a két csapat között.

  Lampard a Newcastle United elleni 2-0-s siker után megszerezte 17. idei gólját. Malouda szerint ez a remek gólszerzési mutató is jelzi, hogy csapattársa Gerrardot is messze felülmúlja.

  Sokak szerint a liverpooli középpályásnak van a legnagyobb esélye arra, hogy megkapja az év játékosának járó díjat Angliában, Malouda viszont úgy érzi, Lampard jobban megérdemelné az elismerést.

  “Hogy ki a Premier League legjobb középpályása? Számomra egyértelműen Frank Lampard, soha nem mondanám azt, hogy Steven Gerrard” – mondta a francia játékos.

  “Frank egy nagyon különleges játékos, mert mindig csak az jár a fejében, hogy bevegye az ellenfél kapuját. Egyfolytában fut, mégis tele van energiával.”

  “A játéka azonban nem csak a gólszerzésről szól, sokszor mélységből érkezik meg a támadásokhoz, ezért nem tudnak mit kezdeni vele a védők.”

  “Mindig mozgásban van és gólt akar szerezni. Középpályásként játszik, de olyan a mentalitása, mint egy csatáré. Sosem boldog, ha nem lő gólt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: