• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Anglia csapatkapitánya szerint a jó formában levő Glen Johnson a világ egyik legjobbja!  Az angol válogatott csapatkapitánya, Steven Gerrard szerint csapattársa, Glen Johnson külön dícséretet érdemel, miután a Liverpool vasárnap 3-2-re verte meg a West Ham Unitedot.

  A páros jó formában játszott a Boleyn Groundon, Johnson pedig ezen felül az első gól szerzője is volt.

  A vörösök kapitánya, Steven Gerrard hisz abban, hogy Johnson jó klub és válogatottbeli teljesítménye alapján ő a világ egyik legjobb jobb oldali védője.

  ” Ez egy különleges gól volt Glentől, és jó formában is játszik. Nagy segítség a játéka számunkra a szezon kezdete óta, de ez nem meglepő számomra, mivel a Liverpoolnál és a válogatottban is együtt játszunk. Nagyon következetes, de nem csak ebben a szezonban, hanem már hosszú ideje. Ő egy szinten van már a világ legjobb jobb oldali védőivel.”

  A győzelem Brendan Rodgers csapatát a 10.helyre emelte, és így már belátható távolságon belülre került a top4 is. (4 pontra van csak az Everton)
  A csapat javuló formát mutat, és Gerrard hisz abban, hogy érdemes lesz odafigyelni a csapatára a szezon hátralevő részében.

  ” Ha jól játszunk, és betartjuk azt, ami az edző kér tőlünk, akkor nyerni fogjuk a meccseket. Minden győzelem előreviszi a csapatot, és ezt úgy értük el, hogy nem volt velünk a legjobb góllövőnk, aki egyben a Premier League egyik legjobb góllövője is ( Luis Suarez el volt tiltva). Az emberek mindig kételkednek abban, hogy mire is képes a csapat. Sokan évek óta mondják, hogy egy vagy kétemberes csapat vagyunk”

  “Nem tudjuk irányítani, hogy az emberek mit mondanak és gondolnak, viszont azt tudjuk, hogy sok jó játékosunk van.”

  Forrás: www.thefa.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: