• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Aldridge: A Liverpool meg kell tartsa Suarezt!



    Az egykori Anfieldi csatár elmondta, hogy a csapat nem kell eladja az uruguayit, aki a PL egyik legjobb góllövője, annak ellenére, hogy fel volt függesztve idén 5 meccs erejéig.Suarez-Sturridge
    Az uruguayira több ajánlatot is küldött az Arsenal most nyáron. Suarez a PL megosztott legjobb góllövője, még úgy is, hogy kihagyta az első 5 meccset.
    A 26 éves játékost, aki nagyszerű párost alkot Daniel Sturridge-el, még most is szóba hozták az ágyúsokkal, valamint a Real Madriddal, de Aldridge szerint a Liverpool meg kell tartsa őt.
    “Nem lenne túl bölcs, ha elengednék Suarezt.
    “Tudom, hogy ez a játékoson is múlik ez, de szerintem kötelezően a Liverpoolnál kellene maradjon. Ő a világ egyik legjobb csatára, ezt nem szabad elfelejteni.”
    Suarez 10 meccses eltiltást kapott, miután megharapta a Chelsea-s Branislav Ivanovicot. Több vétséget is elkövetett már, mióta ideérkezett 2011 óta az Ajaxtól, de Aldridge szerint ezeket maguk mögött kell hagyják.
    “Ez az egyetlen probléma vele, de biztos, hogy felnő, és felelősséget vállal a tetteiért,”mondta Aldridge.
    Suarez 8 alkalommal talált be a bajnokságban, akárcsak csapattársa, Sturridge, vagy a Manchester City, Sergio Agüero. A csatár mióta visszatér, minden 53. percben betalált a vörösök mezében.

    Forrás.www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: