• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger komolyabb büntetéseket szabatna ki



    Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger arra ösztönzi az Angol Labdarúgó Szövetséget (FA), hogy hosszú eltiltásokat szabjanak ki a rossz belépőkért.

    Arsene WengerA francia mester szeretné, ha létrejönne egy bizottság, mely kizárólag a veszélyes becsúszásokkal foglalkozna és akár 10 meccses eltiltástokat is kiróhatna.

    Többen pártolják az ötletet, különösen a szerdai, Wigan – West Ham meccs után, ahol Carlton Cole és Lee Cattermole is piros lapot kapott.

    “Előfordulhatnak balesetek, amikor két játékos szeretne lecsapni egy labdára, de ritka az ilyen. Leggyakrabban azért mennek bele az ütközésekbe a játékosok, hogy az ellenfélnek fájdalmat, sérülést okozzanak. Ezekért messze nem jár elég nagy büntetés.” – mondta Wenger.

    “Az FA létrehozhatna egy bizottságot, mely azt vizsgálná például, hogy elég-e az eredetileg kiszabott három meccses eltiltás, mert néha úgy érzem, tíz meccs sem lenne elég.”

    “Talán keményebbnek kellene lennünk a játékosainkkal, de gyakran látjuk, hogy valaki egy szörnyű belépő után kérdőre vonja a bírót. Azt hihetjük, nincsenek tudatában annak, hogy mit tesznek, de sajnos szándékosak ezek a megmozdulások.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: