• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Carragher támogatja Lambert leigazolását!  Az egykori Pool sztár szerint az angol csatár visszahozza 5 milliós árát, és jó csere lesz Daniel Sturridge és Luis Suarez számára.
  LambertAz angol támadó, aki most a VB-re készül, lett Brendan Rodgers idei első igazolása. A támadó 5 év után hagyta el a Southamptont.
  Lambert gyerekkora óta Pool drukker. 13 bajnoki gólt szerzett a tavaly, és általa erősödik a csapat támadó ereje, amely Suarez és Sturridge révén több, mint 50 gólt szerzett az elmúlt idényben.
  Az egykori védő, Carragher 500 meccsen szerepelt a csapatban. Szerinte Lambert által több opció áll Rodgers rendelkezésére a támadó szekcióban.
  “Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó igazolás,”mondta a csapat weboldalának.
  “Helyi fiú,Liverpool szurkoló, így egy álma vált valóra.
  “Sok meccse lesz a csapatnak a BL miatt is, így ő segíteni fogja a csapatot, és tudom azt, hogy sok gólt szerez.
  Lambert csatlakozott a Liverpool válogatott kontingenséhez, amelyben ott van Sturridge, Steven Gerrard, Raheem Sterling, Jordan Henderson, valamint Glen Johnson. Az egykori Bristol Rovers támadó betalált a csapat, keddi, Miamiban lejátszott, Ecuador elleni meccsén, ami 2-2-re végződött.
  Carragher reméli, hogy a Liverpool válogatott különítménye jól játszik a válogatottban, akárcsak Suarez, aki játszhat Anglia ellen is.
  “Várom, hogy jól teljesítsenek, akárcsak Suarez, aki Anglia ellen fog játszani, így nem lesz könnyű dolga.
  “Úgy gondolom, hogy Anglia továbbjut, de utána ki tudja, hogy kit kaphat a csapat.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: