• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Carragher: A negyeddöntő elérhető!



    Jamie Carragher szerint Anglia számára már siker lenne az, ha a VB-n a legjobb 8 közé jutna.Hodgson
    Roy Hodgson csapata egy Lengyelország elleni 2-0al biztosította VB részvételét kedd este, így egymás után 5. alkalommal is kijutott a 94es fiaskó után.
    Anglia 2010ben a németektől szenvedett vereséget a legjobb 16 között, és Carragher szerint, aki részese volt Capello keretének akkor, a csapat egy körrel tovább tud most menni.
    “Úgy gondolom, hogy jó lesz ez a torna, ha legalább a negyeddöntő meglesz,”mondta a Sky Sportsnak az, aki kezdő volt Algéria ellen, valamint csere volt az USA ellen.
    “Nagy nemzetekkel leszünk egy csoportban, így nehéz lesz továbbjutni, és azt is figyelembe kell venni, hogy Dél Amerikában játszunk.
    “Másak az időjárási körülmények is ott,így szerintem Anglia számára már jó lesz az is, ha továbbjut.”
    Carragher játszott Hodgson vezetése alatt, mikor a 66 éves szakember a Liverpoolnál volt, aki végül fél évig maradt, és 12.helyen áll a csapat távozásakor.
    A Croydon-i születésű edző a legjobb 16 közé vezette Svájcot 1994ben a VB-n, és kijuttatta a 96os EB-re. Carragher elmondta, hogy elégedett egykori főnökével, hogy az kijuttatta a csapatot egy újabb tornára.
    “Hosszú az edzői pályafutása, így nem kell feltétlenül mindennek jól sikerülni.
    “A Liverpoolnál nem ment neki jól, de a West Bromnál jó munkát végzett, és a Fulhamnél is.
    “A szövetségi kapitányság és a Liverpool  nagy kaliberű állások, de a kapitányság a nagyobb, mivel egy egész nemzet figyel.
    “Elégedett vagyok az országgal, és a játékosokkal, és avval, hogy nyáron is nézhetem őket szurkolóként, de főleg Roy-al vagyok elégedett.

    Forrás:www.teamtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: