• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Carragher: “Ne hibáztassuk Riisét!”



    A Liverpool védője, Jamie Carragher arra kért mindenkit, hogy ne hibáztassa John Arne Riisét, aki öngólt fejelt a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-meccs végén.

    riiseog.jpgAz Anfield Roadon rendezett meccsen az utolsó pillanatokig a Vörösök vezettek 1-0-arányban, de végül a norvég játékos félresikerült tisztázási kísérletével a Kékek egyenlítettek és így az idegenben szerzett gól miatt előnyből várják a visszavágót.

     

    Carragher szerint az egész csapatnak vállalnia kell a felelősséget, amiért Dirk Kuyt gólja után nem tudtak még többet lőni és eldönteni a találkozót.

     

    “Egyszerűen csak szerencsétlen megmozdulás volt. Mindannyian felelősek vagyunk az eredményért, nem hibáztatjuk Johnt.” – mondta a bekk.

     

    “Az öngól előtt is sok minden történt, sok mindent tehetünk volna. Megakadályozhattuk volna például a beadást. Ez csapatjáték, mindenkin van felelősség.”

     

    Rafa Benitez irányítása alatt a Liverpool még egy gólt sem szerzett a Stamford Bridge-en, de ennek a sorozatnak véget kell vetniük, ha szeretnének bekerülni a moszkvai döntőbe.

     

    “Természetesen, ha ilyen későn kap gólt egy csapat, akkor a játékosok csalódottak, de nem játszottunk rosszul. Most úgy áll a helyzet, mintha félidőben 1-1 lenne az állás.”

     

    “Az ellenfél nagyon elégedett volt, ezt láthattuk a találkozó végén, de lesz visszavágó is.”

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: