• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gerrard is elutazik Londonba  A Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard szinte teljesen felépült kisebb ágyéksérüléséből, így kedden talán már ő is a pályán lehet a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-meccsen.

  Steven GerrardA középpályást szombaton, a Blackburn Rovers elleni bajnokin pihentette Rafa Benitez. A Pool végül nélkmüle is 4-0-ra győzött az Anfielden.

  A spanyol mester ma elmondta, Gerrard sérülése remekül reagált a kezelésre, így holnap valószínűleg ő is segítheti a nehéz helyzetben lévő Vörösöket, akik a BL-negyedöntő első meccsén 3-1-es vererséget szenvedtek hazai pályán.

  “Steven egyre jobb állapotba került, sokat dolgozot a gyúrókkal, ma pedig már teljes intenzitású edzéseket végezhet” – mondta Benitez.

  “Még beszélünk majd a csapat orvosaival, de az biztos, hogy Steven is elutazik velünk a Stamford Bridge-re. Kedden fogom eldönteni, hogy játszani is fog-e.”

  “Nem szeretnénk, hogy újra lesérüljön, mert akkor akár 10-16 napra is elveszíthetnénk, de a sérülése nem túl komoly. Már számításba vettük az esetleges következményeket.”

  “3-1-es hátrányban vagyunk, ezért mindent meg kell próbálnunk. Steven sokat segíthet, ha jó állapotban van.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: