• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Moyest egyelőre nem érdekli a United



    David Moyes számára hízelgő, hogy az ő neve is felmerült, mint Sir Alex Ferguson lehetséges utódja, de egyelőre csak az érdekli, hogy minél szebb eredményeket érjen el az Evertonnal.

    David MoyesA Stolverkosok mestere jó munkát végzett a Goodison Parkban az eddig ott töltött hét éve alatt, Fergusontól is gyakran kapott dicséretet.

    Moyesnak a viszonylag kis költségvetés ellenére sikerült a felsőházba juttatnia az Evertont és azóta is az erős középcsapatok közé tartozik a gárda.

    A liverpooliak jövő vasárnap a Manchester Uniteddel csapnak majd össze az FA Kupa elődöntőjében. Moyest ebből az alkalomból megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy Ferguson utódja lehet a Vörös Ördögök kispadján.

    “Nagyon örülök neki, hogy egy ilyen csapattal hoztak szóba, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az elmúlt egy évben Roy Keane, Mark Hughes és Marti O’Neill neve is felmerült” – mondta Moyes.

    “Nagyon szeretek az Evertonnál dolgozni és szeretnék nyerni valamit a klubbal ezeknek a remek szurkolóknak az örömére. Nagyon jók voltak hozzám a drukkerek az itt töltöt éveim alatt, szeretném ezt meghálálni nekik.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: