• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gerrard: “King lesz még válogatott!”  Steven Gerrard biztos benne, hogy a Tottenham Hotspur védője, Ledley King a jövőben be fog még kerülni az angol válogatottba.

  Steven GerrardA válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello Kinget is behívta a nemzeti csapatba a Szlovákia elleni barátságos meccsre és az Ukrajna elleni Vb-selejtezőre.

  A védő azonban visszatért a Spurshöz, mivel továbbra is térdproblémákkal küzd, ami miatt sokkal lassaban regenerálódik társainál. A londoni klubnál attól tartottak, hogy nem számíthatnának a játékosra az április 4-i bajnokijukon, ha Ukrajna ellen ő is képviselné Angliát.

  A Liverpool csapatkapitánya, Gerrard biztos benne, hogy ez nem lesz rossz hatással a 28 éves bekkre és előbb-utóbb ismét számíthat majd rá a válogatott is.

  “Ledley a Tottenham és a válogatott számára is fontos, ezért mindenki azt szeretné, hogy egészséges legyen. Szomorú voltam, mikor láttam elmenni.” – mondta Gerrard.

  “Jó lenne, ha rá is lehetne számítani, de ő a Tottenham játékosa, ezért el kell fogadni a klubja döntéseit. Volt szerencsém játszani vele párszor, mikor teljesen egészséges volt. Olyankor tökéletesen beleillik a csapatba.”

  “Nem tudom, meddig húzódik még a sérülése, de szerintem van olyan jó játékos, hogy bekerülhet a Vb-re utazó keretbe. Nagyon szorítunk neki, hogy akkora már egészséges legyen.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: