• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gerrard: “King lesz még válogatott!”



    Steven Gerrard biztos benne, hogy a Tottenham Hotspur védője, Ledley King a jövőben be fog még kerülni az angol válogatottba.

    Steven GerrardA válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello Kinget is behívta a nemzeti csapatba a Szlovákia elleni barátságos meccsre és az Ukrajna elleni Vb-selejtezőre.

    A védő azonban visszatért a Spurshöz, mivel továbbra is térdproblémákkal küzd, ami miatt sokkal lassaban regenerálódik társainál. A londoni klubnál attól tartottak, hogy nem számíthatnának a játékosra az április 4-i bajnokijukon, ha Ukrajna ellen ő is képviselné Angliát.

    A Liverpool csapatkapitánya, Gerrard biztos benne, hogy ez nem lesz rossz hatással a 28 éves bekkre és előbb-utóbb ismét számíthat majd rá a válogatott is.

    “Ledley a Tottenham és a válogatott számára is fontos, ezért mindenki azt szeretné, hogy egészséges legyen. Szomorú voltam, mikor láttam elmenni.” – mondta Gerrard.

    “Jó lenne, ha rá is lehetne számítani, de ő a Tottenham játékosa, ezért el kell fogadni a klubja döntéseit. Volt szerencsém játszani vele párszor, mikor teljesen egészséges volt. Olyankor tökéletesen beleillik a csapatba.”

    “Nem tudom, meddig húzódik még a sérülése, de szerintem van olyan jó játékos, hogy bekerülhet a Vb-re utazó keretbe. Nagyon szorítunk neki, hogy akkora már egészséges legyen.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: