• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benitez új célt tűzött ki Gerrard elé  A Liverpool menedzsere, Rafa Benitez szerint Steven Gerrard képes lehet a következő öt évben szezononként 20 gólt lőni és ezzel túljutni a 200 gólos álomhatáron.

  A spanyol mesternek – aki szerint semm esély sincs rá, hogy Gerrard a Manchester Cityhez igazoljon – nagy tervei vannak játékosával a jövőben.

  Az angol válogatott középpályás szerdán, a PSV Eindhoven ellen belőtte 100. gólját a Pool színeiben, Benitez szeretné, ha még legalább ugyanennyiszer betalálna.

  “Steven még fiatal, ezrt képes lehet arra, hogy öt szezonon keresztül 20 vagy annál több gólt lőjön.” – mondta Benitez.

  “Ha nem lesznek sérülései, meg fogja tudni csinálni. Sokkal érettebbé vált az utóbbi időben, pontosan tudja, hogy mit kell tennie a pályán és a gólszerzéssel sincsenek gondjai.”

  “Szerintem Gerrard a világ legjobb támadó középpályása, talán négy-öt olyan játékos van még rajta kívül a világon, akik képesek olyan jól játszani, mint ő.”

  “Ami a legfontosabb, hogy szeretné nálunk folytatni a pályafutását, nem érdekli a pénz. Nagyon elkötelezett a klub és a szurkolók felé, ráadásul helybéli srácról van szó, ezért biztosan maradni fog.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: