• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gerrard nem örül sokoldalúságának



    A Liverpool középpályása, Steven Gerrard szerint rosszat tesz a játékának, hogy sokoldalúsága miatt gyakran a széleken is játszatják.

    A 28 éves középpályás leginkább középső középpályást szeret játszani, de a Vörösöknél és az angol válogatottban is gyakran kitolják jobb- vagy balszélsőnek.

    “Nagy árat fizettem érte, hogy képes vagyok több poszton is jól játszani.” – mondta Gerrard a Sunday Timesnak.

    “A többi játékost nem tologatják ide-oda, mert ők nem képesek más pozícióban futballozni. Nem akarok egyszer az egyik, máskor a másik szélen játszani és olyanná válni, mint Kaká vagy Robinho. Ha pályára lépek, szeretnék 100%-ot kiadni magamból és jó munkát végezni.”

    “Keményen fogok dolgozni és a kissé védekező felfogású játékomat fogom játszani, hogy segítsek a csapaton.”

    “A teljesítményem bánja, ha más posztokon kell játszanom. Én középső középpályás vagyok, ezért a nagy meccseken szeretnék is ott játszani, hogy bebizonyítsam, én vagyok az egyik legjobb a posztomon.”

    “Az angol válogatottban eddig 68 meccset játszotam, de mindössze ötször játszotam az eredeti pozíciómon. Mit lehet tenni? Ugyanúgy járok edzésre és próbálok bizonyítani.”

    “Eddig minden angol szövetségi kapitány tudta, hogy hol szeretek játszani, de ott kell szerepelnem, ahová a csapat összeállításakor kerülök.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: