• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Zidane: “Gerrard a legjobb!”  A francia legenda, Zinedine Zidane szerint a Liverpool középpályása, Steven Gerrard a világ legjobb játékosa.

  Steven GerrardA Real Madrid egykori sztárja, aki a francia válogatottal megnyerte az 1998-as Vb-t és a 2000-es Eb-t, elmondta, hogy szerinte Gerrard a világ legjobb játékosa, mivel bárhol feltalálja magát a pályán.

  “Hogy szerintem ő-e a világ legjobb játékosa? Nem kap akkora figyelmet, mint Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo, de igen, szerintem Gerrard a legjobb.” – mondta Zidane.

  “Ha nincs a pályán egy olyan játékos, mint Steven Gerrard, akkor az mindenképpen meglátszik a játékon. Ő a csapat motorja.”

  “Amikor bajnokságokat és BL-címeket nyertünk a Reallal, mindig azt mondtam, hogy Calude Makelelé a legfontosabb játékosunk.”

  “Claude nélkül sem én, sem Figo, sem Raúl nem lettünk volna képesek olyan jó teljesítményre. Ugyanez a helyzet Steve Gerrard és a Liverpool esetében.”

  “Remekül passzol, jól szerel és képes gólokat lőni, de ami a legfontosabb: a körülötte lévőknek magabiztosságot sugároz és hitet ad nekik.”

  “Ezt nem lehet tanulni, erre születni kell.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk:
  Újabb cikk: