• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Milner: “Bárhol szívesen játszanék”  Az Aston Villa középpályása, James Milner akár balhátvédként is szolgálná az angol válogatottat.

  Egyelőre nem tudni, ki lesz a Háromoroszlánosok első számú balhátvédje Ashley Cole felépüléséig, hiszen Wayne Bridge a Terry-ügy miatt úgy döntött, lemondja a válogatottságot.

  Milner korábban már szerepelt ezen a poszton a nemzeti tizenegyben és elképzelhető, hogy ismét a védősor bal oldalán találja magát. Ha Cole nem gyógyul meg időben, a világbajnokságon is a Villa játékosa lehet az angolok balbekkje.

  A korábbi Newcastle-középpályás elmondta, bármelyik poszton örömmel lépne pályára a válogatottban.

  “Remek lenne, ha Wayne Bridge meggondolná magát és vállalná a szereplést. Én eddig mindössze 15 percet játszottam balhátvédként, igaz, éppen a válogatottban. Ha ez a feladat jut nekem, legjobb tudásom szerint fogok játszani” – mondta Milner.

  “Természetesen a támadóbb szerepek jobban illenek hozzám, középső középpályásként vagy szélsőként tudok igazán jól játszani, de ha védőként kell megállnom a helyem, akkor is el fogok követni mindent, hogy segítsem a csapatot.”

  “Nagyon örülök, hogy az angol válogatott tagja lehetek, nem számít, hogy melyik poszton kell szerepelnem.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: