• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Baines megragadna a válogatottban  Leighton Baines reméli, hogy az Egyiptom elleni barátságos meccsen meg tudja győzni Fabio Capellót és bekerülhet a vb-re utazó keretben.

  Ashley Cole bokatörést szenvedett, Wayne Bridge pedig lemondta a válogatottságot, így Capellónak mindenképpen találnia kell valakit, aki megállja a helyét a védelem bal oldalán.

  A szerdai, Egyiptom elleni barátságos mérkőzés remek alkalom lesz a kísérletezésre. Az Everton 25 éves játékosa, Leighton Baines is bekerült a keretbe, így neki is lehetősége lesz tudása bizonyítására.

  “Nagyon boldog vagyok, hogy engem is behívtak a válogatottba. Egy ideje már vártam erre a lehetőségre” – mondta a korábbi Wigan-játékos.

  “Az is rengeteget segített, hogy az Everton kiválóan szerepel az utóbbi időben. A jó csapatok játékosaira mindig könnyebben felfigyelnek.”

  “Már nagyon várom a mérkőzést és remélem, én is pályára léphetek. Azt hiszem, már minden játékos a világbajnokságra gondol, bár még messze van, mindenki komolyan készül rá.”

  Baines mellett az Aston Villa bekkje, Stephen Warnock is ott lesz a Fáraók elleni meccsen, de az is elképzelhető, hogy a birminghamiek középpályása, James Milner szerepel majd a védelem bal oldalán.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: