• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Baines megragadna a válogatottban



    Leighton Baines reméli, hogy az Egyiptom elleni barátságos meccsen meg tudja győzni Fabio Capellót és bekerülhet a vb-re utazó keretben.

    Ashley Cole bokatörést szenvedett, Wayne Bridge pedig lemondta a válogatottságot, így Capellónak mindenképpen találnia kell valakit, aki megállja a helyét a védelem bal oldalán.

    A szerdai, Egyiptom elleni barátságos mérkőzés remek alkalom lesz a kísérletezésre. Az Everton 25 éves játékosa, Leighton Baines is bekerült a keretbe, így neki is lehetősége lesz tudása bizonyítására.

    “Nagyon boldog vagyok, hogy engem is behívtak a válogatottba. Egy ideje már vártam erre a lehetőségre” – mondta a korábbi Wigan-játékos.

    “Az is rengeteget segített, hogy az Everton kiválóan szerepel az utóbbi időben. A jó csapatok játékosaira mindig könnyebben felfigyelnek.”

    “Már nagyon várom a mérkőzést és remélem, én is pályára léphetek. Azt hiszem, már minden játékos a világbajnokságra gondol, bár még messze van, mindenki komolyan készül rá.”

    Baines mellett az Aston Villa bekkje, Stephen Warnock is ott lesz a Fáraók elleni meccsen, de az is elképzelhető, hogy a birminghamiek középpályása, James Milner szerepel majd a védelem bal oldalán.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: