• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Terry és Rooney is otthon marad  Hét olyan játékos került ki az angol válogatott Trinidad és Tobago elleni keretéből, akik részt vettek a moszkvai Bajnokok Ligája-döntőn.

  A szövetségi kapitány, Fabio Capello elárulta, hogy nem lesz ott Rio Ferdinand, akit rokoni szálak kötnek a Karib-térséghez, sem Wayne Bridge, aki nem lépett pályára a Luzsnyiki Stadionban rendezett finálén.

  A két legnagyobb hiányzó talán John Terry, – aki az Egyesült Államok elleni 2-0-ás siker során az első gólt szerezte – és Wayne Rooney lesz, rajtuk kívül Owen Hargreaves, Wes Brown, Ashley Cole, Frank Lampard és Joe Cole is hamarabb kezdheti meg nyári pihenését.

  Terry egy hete megjárta a poklot, amikor büntetőt hibázott a BL-döntőn, de most csapatkapitányként remekelt és egy fejesgóllal juttatta előnyhöz hazája válogatottját.

  Egyelőre azonban nem biztos, hogy a védő továbbra is kapitány maradhat, hiszen Capello még nem döntötte el, hogy ki a legmegfelelőbb a feladatra.

  “Nem könnyű a döntés, sok jó kapitányunk van, dönteni fogok, de egyelőre nem tudom, hogy ki lenne a legjobb.” – mondta az olasz mester.

  “Amikor döntök, szólni fogok a játékosaimnak. Általában akkor jelentem be a döntéseimet, mikor együtt vagyunk.”

  A volt Real Madrid-menedzser az USA elleni sikerről is beszélt.

  “Szerintem jól játszottunk, félelem nélkül, ami nagyon fontos.”

  “A játékosok számára nagyon fontos, hogy győzzünk a Wembley-ben. Tettünk egy lépést előre, de minden egyes meccsen tovább kell haladnunk.”

  Forrás: eurosport.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: