• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Terry és Rooney is otthon marad



    Hét olyan játékos került ki az angol válogatott Trinidad és Tobago elleni keretéből, akik részt vettek a moszkvai Bajnokok Ligája-döntőn.

    A szövetségi kapitány, Fabio Capello elárulta, hogy nem lesz ott Rio Ferdinand, akit rokoni szálak kötnek a Karib-térséghez, sem Wayne Bridge, aki nem lépett pályára a Luzsnyiki Stadionban rendezett finálén.

    A két legnagyobb hiányzó talán John Terry, – aki az Egyesült Államok elleni 2-0-ás siker során az első gólt szerezte – és Wayne Rooney lesz, rajtuk kívül Owen Hargreaves, Wes Brown, Ashley Cole, Frank Lampard és Joe Cole is hamarabb kezdheti meg nyári pihenését.

    Terry egy hete megjárta a poklot, amikor büntetőt hibázott a BL-döntőn, de most csapatkapitányként remekelt és egy fejesgóllal juttatta előnyhöz hazája válogatottját.

    Egyelőre azonban nem biztos, hogy a védő továbbra is kapitány maradhat, hiszen Capello még nem döntötte el, hogy ki a legmegfelelőbb a feladatra.

    “Nem könnyű a döntés, sok jó kapitányunk van, dönteni fogok, de egyelőre nem tudom, hogy ki lenne a legjobb.” – mondta az olasz mester.

    “Amikor döntök, szólni fogok a játékosaimnak. Általában akkor jelentem be a döntéseimet, mikor együtt vagyunk.”

    A volt Real Madrid-menedzser az USA elleni sikerről is beszélt.

    “Szerintem jól játszottunk, félelem nélkül, ami nagyon fontos.”

    “A játékosok számára nagyon fontos, hogy győzzünk a Wembley-ben. Tettünk egy lépést előre, de minden egyes meccsen tovább kell haladnunk.”

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: