• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Villa leigazolta Shorey-t



    Az Aston Villa leigazolta a kétszeres angol válogatott balbekket, Nicky Shorey-t a Readingtől. Ezzel ő lett Martin O’Neill negyedik nyári szerzeménye.

    A 27 éves játékos előtt a birminghamiekhez került Steve Sidwell, aki korábban Shorey csapattásra is volt a Readingnél, Brad Friedel és Brad Guzan.

    A személyes feltételekben való megegyezés után a védő három éves szerződést írt alá a Villa Parkban.

    A londoni születésű játékosnak Wilfred Boumát kell majd elsősorban pótolnia, aki valószínűleg hosszú ideig nem lesz bevethető, miután kiugrott a válla.

    “Mindig is az volt a célunk, hogy jó játékosokkal erősítsük meg a keretünket.” – mondta a Villa mestere, Martin O’Neill.

    “Sikerült megegyeznünk a Readinggel Nicky Shorey megvételéről. Ő egy nagyszerű balhátvéd, aki 18 hónappal ezelőtt az angol válogatottban is szerepelt.”

    “Természetesen Bouma sérülése miatt nagy lyuk keletkezett a védelmünk bal oldalán. Freddie remek munkát végzett a tavalyi szezonban, de most sajnos megsérült.”

    “Nicky Shorey azonban több egy egyszerű szükségmegoldásnál. Remek játékos, ügyesen bánik a labdával és készen áll az új kihívásra.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: