• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Heskey: “Rooney a világ legjobbja lehet”



    Emile Heskey szerint angol válogatottbeli csatártársa, Wayne Rooney már nincs messze attól, hogy a világ legjobb játékosává váljon.

    Emile Heskey és Wayne RooneyJelenleg a futballrajongók nagy része Cristiano Ronaldót és Lionel Messit tartja a két legjobb játékosnak.

    Közben Wayne Rooney is egyre nagyobb népszerűségre és elismerésre tesz szert. Ez nem meglepő, ha azt nézzük, hogy remek szezonja volt a Manchester Uniteddel, mely során angol bajnoki címet, Ligakupát és BL-ezüstérmet nyert, ráadásul a válogatottban is termeli a gólokat, a selejtezők során már hat találatnál jár.

    A holnapi, Andorra elleni vb-selejtezőre való felkészülés során Heskey is szakítot időt rá, hogy az újságíróknak dicsérje a 23 éves sztárt.

    “Rooney nem sokkal van lemaradva az olyan játékosok mögött, mint Messi vagy Ronaldo” – kezdte az Aston Villa csatára.

    “A hozzájuk hasonló futballisták mind egyes pillanatban képesek valami váratlant húzni, amivel gólhelyzetet teremtenek. Hamarosan Wayne is ilyenné válhat.”

    “Talán nem szeret különböző posztokon játszani, de képes rá. Ez is mutatja, hogy milyen nagyszerű játékos. Teljesen más, mint azok a csatárok, akikkel eddig játszottam, az egész pályát befutja, mégis ott van a kapu előtt, ha gólt kell lőni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: