• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Capello szerint Heskey megújult  Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello szerint a Wigan Athletic támadója teljesen más játékossá vált tavaly óta.

  Heskey a 2007/08-as szezon elején, Steve McClaren irányítása alatt került vissza a Háromoroszlánosokhoz. Michael Owennel eredményes párost alkottak, de egy lábtörés miatt hosszabb időt kellett kihagynia.

  Megválasztása után Capello három alkalommal személyesen is megfigyelte a korábbi Liverpool-csatárt, de akkor nem nyűgözte le a teljesítméne. Az olasz mester idén, a West Ham United ellen is látta játszani a 30 éves játékost, ekkor döntött úgy, hogy kulcsszerepet ad neki a Vb-selejtezőkön.

  Heskey élt a lehetőséggel és látszólag nagyon jól megérteti magát Wayne Rooney-val a támadósorban. Tegnap, Fehéroroszország ellen is adott egy gólpasszt a Manchester United csatárának.

  “Emile Heskey nagyon fontos tagja a csapatnak. Jól mozog, gyors, erős és remekül együtt tud dolgozni Wayne Rooney-val.” – mondta Capello.

  “Tavaly még nem hívtam be, mert nem játszot túl jól. Háromszor figyeltem a játékát, azóta teljesen új játékossá vált.”

  “Ebben a szezonban láttam játszani a West Ham ellen, ott egyszerűen remekelt. Akkor döntöttem úgy, hogy a válogatottban a helye.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: