• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Capello szerint Heskey megújult



    Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello szerint a Wigan Athletic támadója teljesen más játékossá vált tavaly óta.

    Heskey a 2007/08-as szezon elején, Steve McClaren irányítása alatt került vissza a Háromoroszlánosokhoz. Michael Owennel eredményes párost alkottak, de egy lábtörés miatt hosszabb időt kellett kihagynia.

    Megválasztása után Capello három alkalommal személyesen is megfigyelte a korábbi Liverpool-csatárt, de akkor nem nyűgözte le a teljesítméne. Az olasz mester idén, a West Ham United ellen is látta játszani a 30 éves játékost, ekkor döntött úgy, hogy kulcsszerepet ad neki a Vb-selejtezőkön.

    Heskey élt a lehetőséggel és látszólag nagyon jól megérteti magát Wayne Rooney-val a támadósorban. Tegnap, Fehéroroszország ellen is adott egy gólpasszt a Manchester United csatárának.

    “Emile Heskey nagyon fontos tagja a csapatnak. Jól mozog, gyors, erős és remekül együtt tud dolgozni Wayne Rooney-val.” – mondta Capello.

    “Tavaly még nem hívtam be, mert nem játszot túl jól. Háromszor figyeltem a játékát, azóta teljesen új játékossá vált.”

    “Ebben a szezonban láttam játszani a West Ham ellen, ott egyszerűen remekelt. Akkor döntöttem úgy, hogy a válogatottban a helye.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: