• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Beckham szívesen ül a kispadon



    David Beckham elmondta, kész bármilyen módon segíteni hazája válogatottját, ha kell, szívesen kezd a kispadon, hogy később beálljon.

    David BeckhamA korábbi Manchester United-játékos a tegnapi, szlovákok ellen 4-0-ra megnyert meccs félidejében váltotta Aaron Lennont.

    Ez volt Beckham 109. pályára lépése a Háromoroszlánosoknál, amivel megdöntötte a legendás Bobby Moore rekordját.

    Az angolok jó úton haladnak, hogy kijussanak a 2010-es vb-re, de a 33 éves szélső tudja, semmi sem garantálja, hogy kezdőként kap lehetőséget Ukrajna ellen.

    “Mindenki szeretne kezdő lenni az angol válogatottban, de végülis a pályára lépés a fontos.” – mondta a Real Madridot is megjárt világsztár.

    “A cserejátékosok is nagyon fontosak, erre jó példa a Manchester United 1999-es BL-döntője. Akkor Teddy Sheringham és Ole Gunnar Solskjaer is csereként álltak be és ők döntötték el a meccset.”

    “Néha a cserék beállnak és magabiztossá teszik a csapat előnyét vagy esetleg teljesen meg is változtatják a játék képét. Örülök, hogy pályára léphettem és örülök a gólpasszomnak is.”

    “Egész pályafutásom során a beadásaimról voltam híres, de ehhez az is kell, hogy középen ott legyenek az olyan csatárok, mint Emile Heskey, Peter Crouch vagy Wayne Rooney és értékesítsék a helyzetet.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: