• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Beckham szívesen ül a kispadon  David Beckham elmondta, kész bármilyen módon segíteni hazája válogatottját, ha kell, szívesen kezd a kispadon, hogy később beálljon.

  David BeckhamA korábbi Manchester United-játékos a tegnapi, szlovákok ellen 4-0-ra megnyert meccs félidejében váltotta Aaron Lennont.

  Ez volt Beckham 109. pályára lépése a Háromoroszlánosoknál, amivel megdöntötte a legendás Bobby Moore rekordját.

  Az angolok jó úton haladnak, hogy kijussanak a 2010-es vb-re, de a 33 éves szélső tudja, semmi sem garantálja, hogy kezdőként kap lehetőséget Ukrajna ellen.

  “Mindenki szeretne kezdő lenni az angol válogatottban, de végülis a pályára lépés a fontos.” – mondta a Real Madridot is megjárt világsztár.

  “A cserejátékosok is nagyon fontosak, erre jó példa a Manchester United 1999-es BL-döntője. Akkor Teddy Sheringham és Ole Gunnar Solskjaer is csereként álltak be és ők döntötték el a meccset.”

  “Néha a cserék beállnak és magabiztossá teszik a csapat előnyét vagy esetleg teljesen meg is változtatják a játék képét. Örülök, hogy pályára léphettem és örülök a gólpasszomnak is.”

  “Egész pályafutásom során a beadásaimról voltam híres, de ehhez az is kell, hogy középen ott legyenek az olyan csatárok, mint Emile Heskey, Peter Crouch vagy Wayne Rooney és értékesítsék a helyzetet.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: