• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Neville ismét a válogatottban



    Fabio Capello tegnap elárulta annak a 24 játékosnak a nevét, akikre számít a Kazahsztán és Andorra elleni vb-selejtezőkön.

    Gary NevilleAz egyik legnagyobb meglepetés, hogy a Manchester United veterán jobbhátvédje, Gary Neville, aki szinte az egész szezont kihagyta sérülései miatt, visszakerült a csapatba. A bekk most kapott először behívót, mióta Capello a szövetségi kapitány.

    Az olasz mester Jermain Defoe-nak is küdött meghívót, a Tottenham csatára szintén sérülésekkel bajlódott az utóbbi hónapokban.

    Mivel David James és Ben Foster jelenleg is sérültek, más kapusokat kellett találnia helyettük a korábban a Real Madridnál és a Juventusnál is megforduló szakembernek. Végül úgy döntött, Scott Carsonnak, Paul Robinsonnak és Robert Greennek szavaz bizalmat.

    Ami a hátvédeket illeti, Wayne Bridge visszakerült a keretbe és Rio Ferdinand neve is szerepel a listán annak ellenére, hogy a United védője folyamatosan kisebb-nagyobb hátproblémákkal bajlódott az utóbbi hónapokban.

    A 24 fős keret:

    Kapusok: Robert Green (West Ham), Paul Robinson (Blackburn Rovers), Scott Carson (West Bromwich Albion)

    Hátvédek: Wayne Bridge (Manchester City), Ashley Cole (Chelsea), Rio Ferdinand (Manchester United), Glen Johnson (Portsmouth), Joleon Lescott (Everton), Gary Neville (Manchester United), John Terry (Chelsea), Matthew Upson (West Ham)

    Középpályások: Gareth Barry (Aston Villa), David Beckham (AC Milan), Michael Carrick (Manchester United), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), Theo Walcott (Arsenal), Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Ashley Young (Aston Villa)

    Csatárok: Carlton Cole (West Ham), Peter Crouch (Portsmouth), Jermain Defoe (Tottenham Hotspur), Emile Heskey (Aston Villa), Wayne Rooney (Manchester United).

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: