• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Capello türelemre inti Rooney-t  Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello szeritn a Manchester United támadója, Wayne Rooney világklasszissá válásához a türelem a kulcs.

  A Kazahsztán ellen 5-1-re megnyert Vb-selejtezőn Rooney kétszer is betalált és őt választották meg a találkozó legjobbjának is.

  A Manchester United játékosa így elmondhatja magáról, hogy utóbbi négy meccsén kivétel nélkül betalált, ezzel ő lett a válogatott első számú gólfelelőse. A fiatal csatárnak remek társa van a nemzeti csapatban, hiszen Emile Heskey talán a szogetország egyik legönzetlenebb futballistája.

  Capello szerint a korábbi Everton-játékos akkor hozhatja ki legtöbbet hatalmas teheségéből, ha nem koncentrál minden erejével a gólszerzésre.

  “Wayne Rooney jelenleg nagyszerű formának örvend.” – mondta a világhírű olasz menedzser.

  “Sok gólt lő, nagyon lendületes és sokat mozog. Rengeteget fut, hajlandó hátramenni, hogy labdát szerezzen, mindent megcsinál. Jó példával jár elől a többiek számára.”

  “Azonban még ennél is jobb játékossá válhat. Beszéltem vele, mikor kineveztek a válogatott élére és elmondtam neki, hogy technikailag nagyon képzett játékosnak tartom.”

  “Sem a fejeseivel, sem a lövéseivel nincs baj, de néha túl hamar ellövi a labdát, ha a kapu elé kerül. Türelmesebbnek kell lennie, kicsit le kell lassítania, hogy felmérje, mi van körülötte. Így még több gólt szerezhetne.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: