• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Heskey jövője még mindig bizonytalan



    A Wigan Athletic elnöke, Dave Whelan elmondta, Emile Heskey jövője még mindig bizonytalan, mivel a Liverpool a hírek szerint szeretné leigazolni a csatárt.

    Emile HeskeyHeskey jelenlegi szerződése a szezon végén lejár és egyelőre nem úgy tűnik, hogy szeretné meghosszabbítani kontraktusát a JJB Stadiumban.

    A Wigan mestere, Steve Bruce szeretné maradásra bírni a támadót, de Whelan elmondta, ha a 30 éves játékos januárban távozni szeretne, nem fognak az útjába állni.

    A Liverpool a hírek szerint 4 millió fontért szeretné visszaácsbítani az Anfieldre az angol válogatot csatárt. A Latics a kolumbiai Hugo Rodallega Martinezzel ptólná a második virágkorát élő Heskey-t.

    “Mindenki tudja, hogy milyen bizonytalan Emile jövője néhány nappal az átigazolási időszak kezdete előtt.” – mondta az elnök.

    “Emile szerződése nyáron lejár, de egyelőre konkrét ajánlat nem érkezett iránta. a távozni fog, találnunk kell valakit a helyére, aki legalább ennyire jó.”

    “Mi mindannyian nagyon tiszteljük őt, ezért minden attól függ, hogy ő mit akar. Úgy érzem, ez lenne az utolsó átigazolás a karrierjében, de természtesen azt szeretném, ha maradna.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: