• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Heskey jövője még mindig bizonytalan  A Wigan Athletic elnöke, Dave Whelan elmondta, Emile Heskey jövője még mindig bizonytalan, mivel a Liverpool a hírek szerint szeretné leigazolni a csatárt.

  Emile HeskeyHeskey jelenlegi szerződése a szezon végén lejár és egyelőre nem úgy tűnik, hogy szeretné meghosszabbítani kontraktusát a JJB Stadiumban.

  A Wigan mestere, Steve Bruce szeretné maradásra bírni a támadót, de Whelan elmondta, ha a 30 éves játékos januárban távozni szeretne, nem fognak az útjába állni.

  A Liverpool a hírek szerint 4 millió fontért szeretné visszaácsbítani az Anfieldre az angol válogatot csatárt. A Latics a kolumbiai Hugo Rodallega Martinezzel ptólná a második virágkorát élő Heskey-t.

  “Mindenki tudja, hogy milyen bizonytalan Emile jövője néhány nappal az átigazolási időszak kezdete előtt.” – mondta az elnök.

  “Emile szerződése nyáron lejár, de egyelőre konkrét ajánlat nem érkezett iránta. a távozni fog, találnunk kell valakit a helyére, aki legalább ennyire jó.”

  “Mi mindannyian nagyon tiszteljük őt, ezért minden attól függ, hogy ő mit akar. Úgy érzem, ez lenne az utolsó átigazolás a karrierjében, de természtesen azt szeretném, ha maradna.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: