• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • McLeish: “Rooney olyan, mint Zizou és Figo”



    A Birmingham City menedzsere, Alex McLeish Zinadine Zidane-hoz és Luis Figóhoz hasonlítja a Manchester United csatárát, Wayne Rooneyt.

    Wayne RooneyCristiano Ronaldo után mindenki az angol csatártól várja, hogy átveszi a gólfelelős szerepét és meccseket dönt el csapata javára.

    Rooney remekül kezdte a szezont, hiszen a United az ő góljával verte meg a Birminghamet. A kék mezesek mestere, McLeish szerint a fiatal támadó képes lesz megfelelni az elvárásoknak.

    “Sok olyan játékost láttunk már az évek során, akiknek már fiatalon a kisujjukban volt a futball. Remek példa erre Zinadine Zidane vagy Luis Figo. Nagyon nehéz ilyen született tehetségekkel dolgozni” – mondta a skót mester.

    “Azt nagyjából meg lehet oldani, hogy megállítsuk az ellenfél támadásait, de az olyanokkal nem lehet mit kezdeni, mint Rooney, ő mindig előáll valami váratlannal.”

    “A Manchester United játéka talán már nem olyan látványos, mint Cristiano Ronaldo idejében volt, de így is tele van tehetségekkel a csapat és bármit elérhet, amit csak akar.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: