• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney: “Minden rajtunk áll”  Wayne Rooney úgy gondolja, mostantól csak a Manchester Unitedtől függ, hogy begyűjti-e 18. bajnoki címét is idén.

  Wayne Rooney és Dimitar BerbatovA Vörös Ördögök kitűnő második félidőt produkálva 2-0-s hátrányból 5-2-es győzelmet arattak a Tottenham Hotspur felett. A góljaikat Cristiano Ronaldo (2), Wayne Rooney (2) és Dimitar Berbatov szerezték.

  Ezzel visszavették első helyüket a tabellán a Liverpooltól, akik károbban a Hull Cityt verték 3-1-re. A manchesteriek előnye jelenleg három pont és van még egy elmaradt meccsük.

  “Tudjuk, hogy remek helyzetben vagyunk. Ki kell használnunk, hogy eggyel több meccsünk van hátra, mint a Liverpoolnak. Még öt mérkőzésünk van, innentől csak elveszteni lehet a bajnokságot” – mondta Rooney.

  “Nagyon fontos volt ez a győzelem és az, hogy újra a tabella élére álltunk. Ez után a siker után nagy önbizalommal léphetünk pályára a hétközi találkozón.”

  “Nagyon jól jöttünk vissza hátrányból. Az első félidőben lassúak voltunk, fel kellett pörgetni a játékot. Tudtuk, hogy amint megszerezzük az első gólt, a mi kezünkben lesz az irányítás. Így is történt, a végére nagyon kényelmes helyzetbe kerültünk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: