• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie más mentalitást vár Ronaldótól



    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szeretné, ha Cristiano Ronaldo egy-egy labdavesztés után nem a reklamálással törődne.

    Cristiano RonaldoAz aranylabdás portugál eladott labdái az Aston Villa és az FC Porto ellen is bekapott gólhoz vezettek.

    Ronaldo tavaly nagyon fontos szerepet játszott abban, hogy a manchesteriek tavaly a bajnoki címet és a Bajnokok Ligáját is megnyerték. Ferguson szeretné, ha a játékos idén is úgy küzdene a labdákért, mint akkor.

    “Nem, nem fogadom el, hogy labdákat és gólokat ajándékoz az ellenfélnek csak azért, mert ő Cristiano Ronaldo. Már beszéltem vele erről, ezt senkinek nem nézem el” – mondta Ferguson.

    “A nemzetközi kupameccseken nagyon nehéz visszaszerezni az eladott labdákat. Ronaldo néha úgy érzi, nem kap elég védelmet a bíróktól. Néhány esetben valóban igaza van, de nem mindig.”

    “Nem alakulhat minden úgy, ahogy ő akarja. Ezt nehéz elfogadni egy olyan játékosnak, aki szórakoztatni szeretné a közönséget és magát.”

    “Ezt ő is tudja, nem ezzel van a baj, de nagyon idegessé válik, ha elveszti a labdát és a bíró nem ítél semmit. Hagyja, hogy az érzelmei eluralkodjanak rajta, erre sokszor emlékeztetnem kell.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: