• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fergie más mentalitást vár Ronaldótól  A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szeretné, ha Cristiano Ronaldo egy-egy labdavesztés után nem a reklamálással törődne.

  Cristiano RonaldoAz aranylabdás portugál eladott labdái az Aston Villa és az FC Porto ellen is bekapott gólhoz vezettek.

  Ronaldo tavaly nagyon fontos szerepet játszott abban, hogy a manchesteriek tavaly a bajnoki címet és a Bajnokok Ligáját is megnyerték. Ferguson szeretné, ha a játékos idén is úgy küzdene a labdákért, mint akkor.

  “Nem, nem fogadom el, hogy labdákat és gólokat ajándékoz az ellenfélnek csak azért, mert ő Cristiano Ronaldo. Már beszéltem vele erről, ezt senkinek nem nézem el” – mondta Ferguson.

  “A nemzetközi kupameccseken nagyon nehéz visszaszerezni az eladott labdákat. Ronaldo néha úgy érzi, nem kap elég védelmet a bíróktól. Néhány esetben valóban igaza van, de nem mindig.”

  “Nem alakulhat minden úgy, ahogy ő akarja. Ezt nehéz elfogadni egy olyan játékosnak, aki szórakoztatni szeretné a közönséget és magát.”

  “Ezt ő is tudja, nem ezzel van a baj, de nagyon idegessé válik, ha elveszti a labdát és a bíró nem ítél semmit. Hagyja, hogy az érzelmei eluralkodjanak rajta, erre sokszor emlékeztetnem kell.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: