• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Minden készen áll Ronaldo átigazolásához  Cristiano Ronaldo aláírta hat évre szóló szerződését a Santiago Bernabeuban, míg a Manchester United és a Real Madrid mindenben apró részletben megegyezett.

  Cristiano RonaldoA manchesteriek a hónap elején bejelenteték, hogy elfogadták a spanyolok 80 millió fontos ajánlatát, így részükről nincs akadálya a transzfernek. A két klub a napokban írta alá a végső megállapodást.

  “A Real Madrid és a Manchester United mindenben megegyezett egymással, így július 1-jétől Cristiano Ronaldo játékjoga a miénk lesz” – olvasható a Real honlapján.

  “A játékost hat évig köti majd szerződés a Real Madridtól és a vezetőség július 6-án mutatja majd be, egy hivatalos sajttájékoztató keretén belül.”

  A Vörös Ördögök is közzétettek egy hírt a weblapjukon az üggyel kapcsolatban: “Cristiano Ronaldo eladása most már biztosnak tekinthető. A Manchester United és a Real Madrid péntek este állapodott meg a végső részletekben.”

  “A portugál szélsőért 80 millió fontot ajánlottak a spanyolok, melyet a klubunk elfogadott. Ronaldo idő közben elutazott nyaralni, de már visszatért, így semmi akadálya, hogy július 1-jén lezárulhasson a transzfer.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: