• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Tosic: “Tudtuk, hogy Ronaldo menni fog”



    Zoran Tosic szerint a Manchester Unitednél mindenki tudta, hogy Cristiano Ronaldo ezen a nyáron távozni fog a csapattól.

    Zoran TosicA Vörös Ördögök elfogadták a Real Madrid 80 millió eurós ajánlatát a portugál szélsőért, így az átigazolás már csak a játékoson és a spanyol sztárklubon múlik.

    Ronaldo sosem titkolta, hogy valamikor szeretne a madridiakhoz igazolni, de Tosic szerint leginkább az motviálta, hogy egy új bajnokságban is kipróbálhassa magát.

    “Mondta nekünk, hogy itt már mindent megnyert, amit szeretett volna és új kihívást keres. Nem tudom, hogy már hivatalosan is a Real Madrid játékosa-e” – kezdte a szerb tehetség.

    “Ismét be fogja bizonyítani, hogy ő a világ legjobb játékosa. A 2007/08-as szezonban 42 gólt szerzett, legutóbb pedig 27-et. Sokak szerint visszaesett a teljesítménye, de biztos vagyok benne, hogy a Realnál újra a régi lesz.”

    “Cristiano volt a csapat legjobb játékosa, valakinek át kell vennie a helyét. Remélem, én is lehetőséget kapok a bizonyításra.”

    A 22 éves Tosic januárban igazolt a Unitedhez a Partizan Belgrádtól, azóta mindössze három alkalommal kpott lehetőséget az első csapatnál.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: