• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Arbeloa: “Torres érdemli a díjat!”



    A Liverpool védője, Alvaro Arbeloa szerint Fernando Torres érdemelné az Év játékosa díjat és nem a remek formát mutató Cristiano Ronaldo.

    torres_poty.jpgIdén minden egyéni díjra Ronaldót tartrják a legesélyesebbnek, nagy az esély arra, hogy az Aranylabda, a FIFA Év játékosa és a Futball Szakírók által odaítélt Év játékosa díj is az ő zsebébe vándorol. A Manchester United szélsője ebben a szezonban már 35 gólnál jár és rengeteg gólpasszt is adott.

     

    Fernando Torres sincs sokkal elmaradva mögötte, ő 27 találatot jegyez, ezzel elmondhatja magáról, hogy ő a valah volt legjobb debütáns a Premiershipben.

     

    A spanyol csatár tökéletesen beilleszkedett az angol életvitelbe, ami olyan nagy játékosoknak sem sikerült, mint Thierry Henry vagy Didier Drogba. Arbeloa szerint ezért a korábbi Atletico Madrid-játékos érdemelné az Év játékosa díjat.

     

    “Ronaldo önbizalma az egekben van, bármivel próbálkozik, az látszólag összejön neki. Jelenleg mindenki előtt jár egy lépéssel.” kezdte a bekk.

     

    “Alex Hleb az Arsenalból és Joe Cole a Chelsea-ből szintén felhívták magukra a figyelmemet, de Torres az igazi kedvencem.”

     

    “Rengeteg gólt szerzett már és biztos vagyok benne, hogy őt választják majd az Év játékosává.”

     

    “Ő egy példakép, aki megérdemelte, amit elért, különösen az Anfield Roadon, ahol góljai többségét szerezte.”

    Forrás: www.eufoci.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: