• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknapp: “Palacios jövőre még jobb lesz”  A Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp biztos benne, hogy Wilson Palacios a következő szezonban az eddiginél is jobb teljesítményt fog nyújtani.

  Wilson PalaciosA hondurasi középpályás a januári átigazolási időszakban került a Wigan Athletictől a Spurshöz és hamar bebizonyította, hogy érdemes volt szerződtetni.

  Palacios az első perctől kezdve tökéletesen feltalálja magát a londoniak középpályáján, és Redknapp szerint az idő múlásával csak egyre jobb játékossá válik.

  “Wilson egy elkpesztően jó és fiatal játékos. Pont olyan középpályást kerestünk, mint ő és biztos vagyok benne, hogy még messze nem érte el a képességei csúcsát” – mondta a korábbi Portsmouth-mester.

  Az angol szakember az őrült költekezésbe kezdő Real Madridról is beszélt: “Elképesztő üzleteket kötnek, rengeteg pénzt áldoznak új játékosokra, de ez a Real Madridnak nem akadály.”

  “Kaká fantasztikus futballista, de mégis Cristiano Ronaldo megszerzésére lehetnek a legbüszkébbek, hiszen már évek óta próbálják leigazolni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: