• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Jacobsen hamarosan dönt  Lars Jacobsen napokon belül eldönti, hogy az Everton játékosa marad-e vagy távozik a Blackburn Rovers kedvéért.

  Lars JacobsenA dán hátvéd tavaly nyáron ingyen igazolt a liverpooliakhoz, akikkel egy 12 hónapta szóló szerződést kötött.

  Sérülése miatt eleinte nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket és sok meccset ki is kellett hagynia, de a szezon vége felé már meggyőzően teljesített.

  Korábban azt mondta, szívesen maradna a kék mezeseknél és ügynöke is azt állítja, hogy a Stolverkosok szeretnének hosszabbítani vele.

  Nemrég azonban a Blackburn mestere, Sam Allardyce egyik nyilatkozatában elmondta, hogy szeretne védőt igazolni és Jacobsne az egyik fő célpontja.

  Egyes dán lapok szerint a 29 éves játékos hamarosan orvosi vizsgálatokon vesz majd részt az Ewood Parkban. Ügynöke ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta, de elárulta, nemsokára megszületik a döntés.

  “Nem szeretnék neveket mondani, de abban mindenki biztos lehet, hogy Lary napokon belül eldöntei, hogy hol folytatja a pályafutását” – mondta Karsten Aabriknk.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: