• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Nolan a Newcastle-höz igazolhat



    A Bolton Wanderers menedzsere, Gary Megson elárulta, Kevin Nolan orvosi vizsgálatokon vesz részt a Newcastle Unitednél.

    Kevin NolanA két klub a hírek szerint 4,5 millió fontban egyezett meg egymással. Megson megerősítette az értesüléseket, melyek szerint a középpályás orvosi vizsgálatokon vesz részt a Szarkáknál.

    “A helyzet az, hogy a Newcastle ajánlatot tett Kevinért, amit a klub elfogadott, ezért jelenleg a kötelező vizsgálatokon vesz részt náluk.” – mondta Megson.

    “Ha szeretnének több részletet megtudni az ügyről, fáradjanak a klub sajtóirodájába, ott majd elmondják, hogy pontosan milyen ügyek vannak folyamatban.”

    “Én csak ennyit tudok mondani.”

    Szinte biztosnak tánik, hogy a 26 éves játékos, aki 323 meccsen lépett pályára a Bolton színeiben, a St. James’ Parkban folytatja pályafutását.

    Nemrég olyan hírek is megjelentek, melyek szerint a Wanderers 12 millió fontért leigazolná Miguel Velosót a Sporting Lisszabontól, de Megson szerint erre már semm esély.

    “Ez már egy halott ügy, nem fog végbemenni a transzfer.”

    “Megpróbáltunk egy klasszisnak tartott játékost leigazolni, de nem sikerült. Ez olyan, mint amikor nem engedhettjük meg magunknak, hogy drága kocsit vegyünk. Nem tudunk mást tenni, olcsóbbat keresünk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: