• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Nolan a Szarkáknál folytatja  A Newcastle United 4 millió font ellenében leigazolta a középpályást, Kevin Nolant a Botlon Wandererstől.

  Kevin NolanA Wanderers már tegnap elfogadta a fekete-fehérek ajánlatát, így a játékos ma reggel Newcastle-be utazott, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon és megbeszélje a klub vezetőivel szerződése feltételeit.

  A tárgyalások nagyon jó ütemben haladtak és a vizsgálatokon is mindent rendben találtak az orvosok, így a 26 éves középpályás aláírta négy és fél éves szerződését.

  A Boltonnál 323 meccset játszó Nolannek Joey Bartont kell majd pótolnia, aki várhatóan még tíz hétig nem lesz bevethető lábtörése miatt.

  A United menedzsere, Joe Kinnear nagyon örül, hogy sikerült egy ilyen jó nevű játékossal megerősítenie keretét.

  “Amikor hallottam, hogy Kevin leigazolható, arra gondoltam, minden áron megpróbálom őt a klubhoz csábítani.” – mondta Kinnear.

  “Szerintem a szurkolóink imádni fogják őt. Mindenkire jó hatással lesz a személyisége, nem ismeri azt a szót, hogy vereség.”

  “Képes gólokat szerezni és nagy tapasztalata van a Premier Ligában. Szerintem nagyon fontos tagja lesz a csapatunknak és segít majd nekünk feljebb jutni a tabellán.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: