• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Rovers megegyezett a Sunderlanddel Dioufról  A Blackburn Rovers ajánlatot tett El-Hadji Dioufért, melyet a Sunderland el is fogadott, így elképzelhető, hogy a csatár újra együtt dolgozhat Sam Allardyce-szal.

  El-Hadji DioufA Rovers mestere, aki korábban három évig dolgozott együtt a szenegáli válogatott játékossal a Bolton Wanderersnél, a hírek szerint 2 millió fontban egyezett meg a Fekete Macskákkal.

  Diouf csütörtökön esett át az orvosi vizsgálatokon az Ewood Parkban, a hírek szerint ma fogja aláírni szerződését a blackburniekkel és már akár a Middlesbrough elleni bajnokin bemutatkozhat.

  Az afrikai csatár leigazolási tehát már szinte biztosra vehető, ezért Allardyce úgy döntött, Matt Derbyshire-t kölcsönadja az Olympiakosznak, hogy tapasztalatot gyűjtsön.

  “Jól haladunk El-Hadji Diouf leigazolását illetően, minden jel azt mutatja, hogy már ma megszerezhetjük.” – mondta Big Sam.

  “Több poszton is bevethető, játszhat csatárként , valamint jobb- és balszélsőként is. Remélem, hasonlóan jól teljesít majd, mint amikor a Boltonnál együtt dolgoztunk.”

  “26 évesen a karrierje legfontosabb pontján van. Reméljük, hogy sikerül leigazolnunk őt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: