• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rafa: “Kuyt olyan, mint a Duracell-nyuszi”  Rafa Benítez nagyon elégedett a fáradhatatlan Dirk Kuyttel, és elmondása szerint mostantól minden meccsen helyet fog kapni a Liverpool kezdőjében.

  Dirk KuytA spanyol mester több helyen szeretné megerősíteni csapatát nyáron, de az szinte biztos, hogy jobbszélsőt nem fog keresni, hiszen Kuyt nagyszerűen feltalálja magát ezen a poszton.

  A holland válogatott játékos csatárként kezdte liverpooli karrierjét, de az utóbbi két szezon során Benítez vérbeli szélsőt faragott belőle.

  A korábbi Feyenoord-játékos már 14 gólnál tart ebben az idényben, Rafa Benítez csodálatát azonban nem csak ezzel, hanem fáradhatatlanságával is sikerült kivívnia.

  “Akár róla is megmintázhatták volna a Duracell-nyuszit a játékstílusa alapján. Nincs olyan perc, hogy ne futna” – mondta a mester.

  “Persze már akkor jól tudtuk, hogy ilyen, amikor leigazoltuk. Az idei szezonban nagyon jól játszik, sok helyzetet teremt és sok gólt is lő. Ez részben annak is köszönhető, hogy az egész csapat solat javult a korábbiakhoz képest.”

  “Több poszton is bevethető, így szinte biztos, hogy minden meccsen lesz hely számára a kezdőben.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: