• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A WBA megtartaná Fortunét  A West Bromwich Albion szeretné véglegesíteni Marc-Antoine Fortuné szerződését akkor is, ha nem sikerül kivívniuk a bentmaradást.

  Marc-Antoine FortunéFortuné, aki januárban a Nancytól igazolt kölcsönben a bimringhamieknek, két góllal vette ki a részét csapata 3-1-es, Wigan fölött aratott győzelmében. Ezzel a sikerres a West Brom három pontra megközelítette a bentmaradást érő 17. helyet.

  A francia csatár eddigi 15 meccsén öt gólt szerzett, amivel sokat segített a kiesés ellen küzdő gárdának.

  A frissen feljutott Wolverhampton Wanderers is jelezte, hogy szívesen látná a játékost, de Tony Mowbray csapata sem mondott még le a végleges megszerzéséről.

  “Rengeteg csapattal kapcsolatban felmerült a játékos neve, minden újságban mással hozzák szóba” – mondta Mowbray.

  “Jó játékos, de nem fogom az egekig magasztalni. Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy nem lőtt elég gólt, lenne még mit javítani a játékán.”

  “Szeretném azt hinni, hogy nálunk próbál majd meg jobb futballistává válni a jövőben. Remélem, ő is úgy látja, hogy itt lesz lehetősége fejlődni, még akkor is, ha esetleg kiesünk.”

  “Nagyon élvezi az edzéseket, tetszik neki a klubot körülvevő légkör. Ha kiesnénk, nagyon sokat segíthetne a visszajutásban, természetes, hogy szeretném megtartani.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: