• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Harewoodot és Fortunét is vinné a Hull  Phil Brown elmondta, Marlon Harewoodot és Marc-Antoine Fortunét is szívesen látná a Hull Citynél.

  Marlon HarewoodA Tigrisektől feljutásuk után mindenki azt várta, hogy rögtön visszaesnek a másodosztályba. Ennek ellenére remekül kezdték a szezont, és bár végül elfáradtak, sikerült a Premier League-ben maradniuk.

  Brown természetesen szeretné megerősíteni csapatát, hogy a következő idényben már komolyabb helyzésekért harcolhassanak. A mester elsősorban csatárokat csábítana a KC Stadiumba.

  A Manchester Uniteddel már megegyeztek Fraizer Campbell vételáráról, így az angol U21-es támadó hamarosan visszatérhet a Hullhoz, ahol két szezonnal ezelőtt kölcsönben szerepelt.

  Rajta kívül az Aston Villánál kegyvesztetté vált Marlon Harewood és a Nancy kölcsönjátékosaként a West Bromnál bizonyító Fortuné is a narancssárga mezesekhez igazolhat.

  “Valóban érdeklődünk Marc-Antoine Fortuné iránt, nagyszerűen játszott a szezon második felében. Már egyeztettünk a klubjával és azt hiszem kijelenthetem, a legkomolyabb kérők közé tartozunk” – mondta Brown.

  “Nagyon fontos, hogy olyan játékosaink is legyenek, akiknek vannak Premier League-tapasztalataik, Marlon Harewood pedig pont ilyen. Jó felépítésű, erős csatár, ő is szerepel a kiívánságlistánkon.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: