• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Harewoodot és Fortunét is vinné a Hull



    Phil Brown elmondta, Marlon Harewoodot és Marc-Antoine Fortunét is szívesen látná a Hull Citynél.

    Marlon HarewoodA Tigrisektől feljutásuk után mindenki azt várta, hogy rögtön visszaesnek a másodosztályba. Ennek ellenére remekül kezdték a szezont, és bár végül elfáradtak, sikerült a Premier League-ben maradniuk.

    Brown természetesen szeretné megerősíteni csapatát, hogy a következő idényben már komolyabb helyzésekért harcolhassanak. A mester elsősorban csatárokat csábítana a KC Stadiumba.

    A Manchester Uniteddel már megegyeztek Fraizer Campbell vételáráról, így az angol U21-es támadó hamarosan visszatérhet a Hullhoz, ahol két szezonnal ezelőtt kölcsönben szerepelt.

    Rajta kívül az Aston Villánál kegyvesztetté vált Marlon Harewood és a Nancy kölcsönjátékosaként a West Bromnál bizonyító Fortuné is a narancssárga mezesekhez igazolhat.

    “Valóban érdeklődünk Marc-Antoine Fortuné iránt, nagyszerűen játszott a szezon második felében. Már egyeztettünk a klubjával és azt hiszem kijelenthetem, a legkomolyabb kérők közé tartozunk” – mondta Brown.

    “Nagyon fontos, hogy olyan játékosaink is legyenek, akiknek vannak Premier League-tapasztalataik, Marlon Harewood pedig pont ilyen. Jó felépítésű, erős csatár, ő is szerepel a kiívánságlistánkon.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: