• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Keegan: “Given már nem véd idén.”  A Newcastle United menedzsere, Kevin Keegan szerint csapata ír válogatott kapusa, Shay Given ebben a szezonban mér nem léphet pályára.

  sgiven.jpgA 31 éves hálóőr állapota jó ütemben javul ágyékműtétje óta, de bármi is történjék, Keegan szerint idén már nem fogja a Newcastle kapuját védeni.

   

  “Szerintem teljesen rendbe jön a szezon végére és az utolsó héten vagy tíz napban már velünk fog edzeni, de meccsen még nem fog szerepelni.” – mondta a mester.

   

  “Csak annyira van szüksége, hogy biztos legyen benne, hogy az évad végére felépül és minden probléma nélkül elmehet nyaralni, majd visszatérhet a szezon előtti edzéskre, barátságos meccsekre. Szerintem ez nagy megkönnyebbülés lesz a számára.”

   

  A Szarkák következő két meccsüket a Sunderland és a West Ham United ellen játssza, mindkét gárda emlékezetes Given számára.

   

  Korábban kölcsönben szerepelt már a Sunderlandnél, 2006-ban pedig a West Ham játékosa, Marlon Harewood ütközött vele, melynek következtében megrepedt a gyomra.

   

  Givennek meg kell majd küzdenie a heyléért, ha visszatér, hiszen Steve Harper remekül teljesít.

  Forrás: eurosport.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: