• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mowbray azonnali visszajutásra számít  A West Bromwich Albion menedzsere, Tony Mowbray biztos benne, hogy csapata rögtön visszajut a Premier League-be, ha meg tudja tartani legjobb játékosait.

  Tony MowbraySzinte biztosnak tűnik, hogy a birminghamiek feljutásuk után rögtön visszakerülnek a másodosztályba, hiszen utolsó helyen állnak, hét pontra a 17. helytől, mindössze hat meccsel az idény vége előtt.

  Mowbray szerint csapata csak egy rövid kitérőt tesz majd a Championshipben, ha az olyan játékosok, mint például Jonathan Greening, James Morrison, Robert Koren, Jonas Olsson vagy Marc Antoine-Fortune a The Hawthornsban maradnak.

  “Ha kiesünk, jövőre jó szezonunk lehet. Ha meg tudjuk tartani Greeninghez, Korenhez, Olssonhoz, Morrinsonhoz hasonló játékosokat, nagyon erősek leszünk a Championshipben” – mondta Mowbray.

  “Remélhetőleg egy csapatnyi jó játékossal térhetünk majd vissza, akik idén is velünk voltak, tapasztalatot gyűjtöttek és tudják, milyen a Premier League-ben játszani.”

  “Azt is remélem, hogy akkor is én leszek a menedzser, mivel én már ismerem a bajnokságot, az ellenfeleket és tudom, hogy mennyit jelent egy győzelem.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: