• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Shearer ódákat zengett Vidukáról  A Newcastle United mestere, Alan Shearer Mark Viduka teljesítményét emelte ki a Middlesbrough elleni rendkívül fontos, 3-1-es siker után.

  Alan ShearerA tegnap esti kiesési rangadót a Boro kezdte jobban, hiszen Beye öngójával már a 3. percben előnybe kerültek, de a Szarkák már öt perccel később, Steven Taylor révén egyenlítettek.

  A második fékidőben Obafemi Martins és Lövenkrands is eredményes volt, így Shearer csapata 3-1-es győzelmet aratott és a Hull Cityvel szembeni jobb gólkülönbségének köszönhetően kikerült a kieső zónából.

  A korábban a Middlesbrough-t erősítő Viduka kiválóan teljesített. Elképzelhető, hogy a Newcastle bentmaradása már biztos lenne, ha sérülés miatt nem kellett volna hosszú ideig nélkülöznia az ausztrál csatárt.

  “Nagyszerűen játszott, bármikor, bárhol kapott labdát, veszélyt tudott teremteni. Tíz perccel a meccs vége előtt is tele volt energiával és komoly gondokat okozott az ellenfél védőinek” – mondta Shearer.

  “Ha egészséges és elég meccset játszik ahhoz, hogy felvegye a ritmust, folyamatosan képes ilyen teljesítményt nyújtani.”

  “Az orvosi csapatunk nagyon keményen dolgozott, hogy ilyen állapotba hozzák Markot, mert mindenki jól tudja, hogy mire képes, ha jó formában van.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: