• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Shearer ódákat zengett Vidukáról



    A Newcastle United mestere, Alan Shearer Mark Viduka teljesítményét emelte ki a Middlesbrough elleni rendkívül fontos, 3-1-es siker után.

    Alan ShearerA tegnap esti kiesési rangadót a Boro kezdte jobban, hiszen Beye öngójával már a 3. percben előnybe kerültek, de a Szarkák már öt perccel később, Steven Taylor révén egyenlítettek.

    A második fékidőben Obafemi Martins és Lövenkrands is eredményes volt, így Shearer csapata 3-1-es győzelmet aratott és a Hull Cityvel szembeni jobb gólkülönbségének köszönhetően kikerült a kieső zónából.

    A korábban a Middlesbrough-t erősítő Viduka kiválóan teljesített. Elképzelhető, hogy a Newcastle bentmaradása már biztos lenne, ha sérülés miatt nem kellett volna hosszú ideig nélkülöznia az ausztrál csatárt.

    “Nagyszerűen játszott, bármikor, bárhol kapott labdát, veszélyt tudott teremteni. Tíz perccel a meccs vége előtt is tele volt energiával és komoly gondokat okozott az ellenfél védőinek” – mondta Shearer.

    “Ha egészséges és elég meccset játszik ahhoz, hogy felvegye a ritmust, folyamatosan képes ilyen teljesítményt nyújtani.”

    “Az orvosi csapatunk nagyon keményen dolgozott, hogy ilyen állapotba hozzák Markot, mert mindenki jól tudja, hogy mire képes, ha jó formában van.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: